Valentijnsdag – De liefde extra vieren

Vandaag is het Valentijnsdag! Een mooie dag om de liefde eens extra te vieren. Of je nu wel of niet aan de “commerciële onzin” doet, ik vind het gewoon een mooie gelegenheid om eens stil te staan bij de mensen van wie je houdt. Dat hoeft niet persé iemand te zijn op wie je verliefd bent, maar dat kan natuurlijk ook iemand anders zijn die veel voor je betekent.

Ik heb al bijna zeven jaar een relatie met mijn vriend. We kennen elkaar al tien jaar en sinds 5 jaar wonen we samen. Het leukste aan mijn vriend vind ik dat hij ambitieus is, relaxed is en dat we goed met elkaar kunnen praten. Hij is er altijd voor mij. Ook heeft hij me geholpen om mijn blog op te zetten. Nu helpt hij me alleen nog, wanneer ik er zelf niet uit kan komen.

Op de blog van Life by Jess vond ik deze leuk tag over Valentijnsdag en ik neem hem lekker over!

De Valentijnsdag Tag

Is Valentijnsdag belangrijk in jullie relatie?

Nee eigenlijk niet echt. We vinden het wel leuk om die dag gewoon iets kleins samen te doen, samen een film kijken op de bank met wat lekkers erbij. Of elkaar een kaartje sturen, maar verder niet echt.

Wat is het leukste cadeau dat je ooit gekregen hebt?

Mijn vriend stuurde me ooit een grote bos rode rozen, toen we nog niet samen woonden. Ik was die dag bij mijn ouders en het sneeuwde heel erg. De NS had ook de dienstregeling aangepast, mijn trein reed niet en ik moest helemaal omreizen. Vanuit Amsterdam, met de Intercity Direct (Die reed toen wel) naar Breda en vanuit Breda met de trein naar Oss. Bij thuiskomst stond er een grote doos voor mijn deur met daarin een prachtige bos rozen.

Wat is het leukste cadeau dat je gegeven hebt?

Dat weet ik niet meer. Volgens mij een zelfgebakken taart.

Heb je wel eens een anoniem cadeautje ontvangen?

Nee, eigenlijk nog nooit.

Koop je liever een Valentijns cadeau of maak je het liever zelf? 

Ligt er een beetje aan of ik het zelf kan maken, een taart of iets anders maken, vind ik leuk. Maar verder ben ik niet zo creatief hahaha. Maar een kaartje sturen vind ik ook altijd leuk.

Ontving je in je schoolperiode Valentijns kaartjes of cadeautjes?

Nee, ik was niet zo hel erg populair bij de jongens. En misschien heb ik wel wat wat van mijn eerste vriendje gehad, maar dat weet ik eigenlijk niet meer. Sorry, eerste vriendje.

Hoe ziet jouw ideale Valentijnsdag eruit?

Samen thuis overdag, wat kletsen en wat dingen doen in huis, niet heel romantisch, maar ik houd wel van samen thuis zijn en lekker rustig aan doen. En dan ‘s avonds uit eten en naar de bioscoop.

Draag jij een speciaal outfit op Valentijnsdag?

Nee, gewoon mijn dagelijkse kleding, Meestal een trui en jeans.

Heb je een favoriete film voor Valentijnsdag?

Ik houd wel van romantische films zoals Love Actualy of Notting Hill. Mijn vriend alleen niet echt, dus meestal kijk ik dit soort films alleen. Samen met mijn vriend kijk ik graag comedy’s of een leuke serie op Netflix, We keken samen Lucifer op Netflix.

Liefde is….

  • Er voor elkaar zijn,
  • Voor elkaar zorgen,
  • lange gesprekken voeren,
  • Samen erop uit,
  • Herinneringen maken

Dit waren mijn antwoorden op deze Valentijnsdag tag. Hoe en wanneer vier jij de liefde? Wie betekent veel voor jou? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Bron uitgelichte afbeelding (bovenaan): Pixabay.

Plaats een reactie

Deze website plaatst cookies om goed te kunnen werken. Voor meer informatie en instellingen, lees de privacyverklaring.

Cookie instellingen

Hieronder kun je kiezen welk soort cookies je accepteert op deze website. Klik op de "Instellingen opslaan" knop om je keuze toe te passen.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.