stom

Mijn Stom! lijstje

Categorieen:Life

23 reacties

Ik lees regelmatig het blad Linda. Meestal lees ik het via Blendle, maar deze keer besloot ik hem te kopen in de winkel, hij zat samen met de Happinez in zo’n leespakket. Wat ik altijd zo leuk vind aan de Linda is dat er heel veel leesvoer is over allerlei onderwerpen afgewisseld met mooie foto’s. Een van mijn favoriete rubrieken uit het blad is de rubriek Stom!

In deze rubriek vertellen BN’ers wat ze heel stom vinden. Het zijn vaak van die kleine dingen waar aan je je gewoon ergert. Lekker herkenbaar ook. In het blad wordt overigens niet uitgelegd, waarom de BN’er hetgeen zou zo stom vindt.

Linda’s Zomerweek

Een week lang in de zomervakantie presenteert Linda de Mol het programma Linda’s Zomerweek. In dit programma nodigt ze een week lang elke keer 2 BN’ers uit en praten ze over hun levensloop, halen ze herinneringen op, praten ze over hun favoriete dingen en ook hier komt het Stom! lijstje terug. Onwijs leuk programma, dat me ook vaak doet denken aan alle mooie dingen van vroeger. Het enige wat ik jammer vind, is dat maar een week lang is en het vrij laat wordt uitgezonden. Gelukkig kan ik het opnemen, dat scheelt!

Mijn Stom! lijstje

Omdat ik het een leuke rubriek vind en ik natuurlijk ook zo mijn kleine ergernissen heb, vond ik het wel een leuk idee om mijn stom! lijstje te maken en met jullie te delen. Dus lees en gruwel lekker mee:

 • Langzaam rijden op de linker baan.
 • Links rijden als de rechter baan leeg is.
 • Mensen die zomaar op straat stil gaan staan op de weg of het fietspad om een praatje te maken.
 • Onnodig toeteren naar een bekende.
 • Scharen in een verpakking, die je alleen kunt openen met een schaar.
 • Verpakkingen, die je alleen maar kunt openen, door het kapot te knippen.
 • Bn’ers die Engelse woorden vervoegen in het Nederlands, omdat het interessant klinkt. Je hebt het genaild!
Schaar
 • Dat Windows ineens gaat updaten, wanneer het jou niet uitkomt.
 • Kettingberichten op Facebook of WhatsApp, die je moet doorsturen naar anderen of delen op je eigen tijdlijn.
 • Kleffe stelletjes op Facebook.
 • Klagen op sociale media zonder het te onderbouwen.
 • Jeuk op plaatsen waar je niet bij kunt, bijvoorbeeld wanneer ik mijn spalk draag.
 • Het lettertype Comic Sans of Times New Roman.
 • Mensen die alles beter weten of altijd gelijk willen hebben.
Verpakkingen die je  alleen maar kapot kunt knippen.
 • Mensen die met reply all beantwoorden, wanneer het antwoord voor een iemand is bestemd in plaats voor de hele groep.
 • Blue screen of death (blauw scherm op je computer), net als je druk bezig bent iets te typen.
 • Mensen die bellen met een privénummer, zodat je niet terug kunt bellen.
 • Leggings (behalve onder je jeans in de winter of iets dergelijks).
 • De vraag of je een tweede kind wil.
 • Auto’s die op twee parkeerplaatsen tegelijk staan.
 • Vlekken op mijn bril, die ik er niet meer afkrijg.

Zo dit was mijn lijstje met dingen die ik stom vind. Wat vind jij stom? 

23 gedachten over “Mijn Stom! lijstje”

 1. Hihi. Leuk lijstje en leuke rubriek. Het maffe is, als ik mij bedenk wat ik stom vind ik 1,2,3 niets kan bedenken. En misschien wil ik dat ook wel niet ? Die van een ander lezen is in ieder geval niet stom.

  Beantwoorden
 2. Hahaha ja die verpakkingen waar een schaar in zit die dus niet anders opengaan dan met een schaar… Wie zoiets bedacht heeft?

  Herkenbare punten. Vind dit ook altijd leuke lijstjes.

  Beantwoorden
 3. Briljant….vooral die schaar die je moet openen met een schaar…LOL…. In het verkeer heb ik ook ontzettend veel ergernissen, super irritant. Maar de BSOD als je net lekker aan het typen bent… brrr. Bovendien weet je dat je dan nog niet jarig bent! Dan ben je nog wel even zoet om hem weer op te starten…als het al lukt!

  Beantwoorden
 4. Wel grappig, sommige dingen doe of gebruik ik ook. Andere vind ik zelf ook stom. Genoemde lettertypen vind ik persoonlijk niet stom. Als ik zakelijke mails schrijf kan ik niet al te speelse lettertypen gebruiken bijvoorbeeld. Althans niet als ik mijn boodschap wil overbrengen.

  Beantwoorden
 5. Ooh ja de schaar openen met een schaar! Of een ander item dat je moet openen met een schaar, terwijl die niet in de buurt is.. mensen die niet doorrijden, er gauw voorschieten, je ruim over het midden van de weg tegemoet rijden.. hoop ergernissen in het verkeer dus 😉

  Beantwoorden

Plaats een reactie