media stom
Over Rules by Rosita

Rosita in de media

Op deze pagina vind je links naar andere blogs, media en websites waar ik voor heb geschreven of een andere bijdrage aan heb geleverd.

Powervrouwen in beeld

Begin 2017 deed ik mee aan het project Powervrouwen in beeld van Fotografe Léontine van Geffen – Lamers. Léontine heeft mij geinterviewd en op de foto gezet voor haar boek. Het interview kun je hier lezen en het boek is te bestellen in de webshop van Powervrouwen in beeld.

Het boek. (foto door mijzelf gemaakt)

Gastblog voor Twijfelmoeder.nl

Op 20 april 2017 verscheen het gastblog, wat ik heb geschreven over moeder worden met Cerebrale Parese op Twijfelmoeder.nl. Twijfelmoeder is een blog over het hebben van twijfels over het krijgen van kinderen en is opgezet door Patricia de Ryck, die je ook kunt kennen van VlaamsKijken.nl.

Twijfelmoeder.nl

Brummens Weekblad

Op 5 mei stond ik in het Brummens Weekblad. Het artikel ging over mijn deelname aan het project Powervrouwen in beeld van Fotografe Léontine van Geffen – Lamers. Zij heeft dit artikel ook geschreven.

Brummens Weekblad
Het artikel in het Brummens Weekblad

Gastblog voor Sugarframe.nl

Op 26 juli 2017 kwam mijn gastblog over acceptatie van mijn beperking online op Sugarframe.nl. Sugarframe.nl is het blog van Leonie en een lifestyleblog over het leven met verschillende chronische ziektes.

Sugarframe.nl

Op de radio bij B-FM over Steptember

Op 14 september 2017 was ik te horen bij B-FM over mijn deelname aan Steptember. Het fragment is hieronder terug te luisteren.  B-FM is de lokale radiozender in Zutphen.

 

Logo Steptember
Het logo van Steptember

Interview door Ben van Blogtrommel.com

Op 25 september 2017 kwam het interview online dat Ben met mij hield voor zijn rubriek: Op de blog af!

Blogtrommel.com is de blog van Ben. Hier vind je informatie en handige tips over bloggen.

Blogtrommel.com

Interview met YouNews

Op 4 oktober 2017 werd ik geïnterviewd door YouNews Redactie 3 van de Hogeschool Utrecht over mijn leven met cerebrale parese. YouNews is een website waarop studenten Journalistiek van de Hogeschool Utrecht hun artikelen publiceren.

Het interview met YouNews

Aanwezig als ervaringsdeskunige op de Landelijke dag Cerebrale Parese

Op zaterdag 18 november 2017 was ik door de BOSK uitgenodigd op de Landelijke dag Cerebrale Parese. Ik was als ervaringsdeskundige aanwezig bij de workshop Cerebrale Parese en een kinderwens, zware kost? Hier vertelde ik mijn verhaal over het krijgen van een kind als je zelf cp hebt.

 Cerebrale Parese en een kinderwens, zware kost?
De workshop Cerebrale Parese en een kinderwens, zware kost? op de Landelijke dag Cerebrale Parese.

Interview door Demi van Creabealounge

Op 10 februari 2018 plaatste Demi het interview met mij voor haar blog. Creabealounge is de blog van Demi over allerlei leuke dingen, waaronder interviews met andere bloggers.

Het interview op Creabealounge.
Het interview op Creabealounge.

Gebruikerservaring Van Raam Midi driewielfiets

Vorig jaar schreef ik een review op mijn blog over mijn driewielfiets. Daarom vroeg Van Raam, de fabrikant van mijn fiets of ik een stukje wilde schrijven voor op hun website over mijn Midi driewieler. Deze kun je hier lezen.

Van Raam is een fietsenfabrikant in Varsseveld, de Achterhoek. Zij maken allerlei aangepaste fietsen voor mensen die niet op een gewone fiets kunnen fietsen.

Mijn gebruikerservaring op de website van Van Raam fietsen.
Mijn gebruikerservaring op de website van Van Raam fietsen.

Interview met Bosk Magazine

Ik werd geinterviewd door de Bosk voor een artikel over vallen en opstaan in Bosk Magazine. Deze editie is uitgekomen in december 2018.

De intro van het artikel in Bosk Magazine
De intro van het artikel in Bosk Magazine
Het interview in Bosk Magazine
Het interview in Bosk Magazine

Interview met De Bibliotheek Brummen|Voorst

In maart 2020 werd ik door De Bibliotheek Brummen|Voorst geinterviewd voor de rubriek: De Ochtendpost, die zij vanwege de coronacrisis in het leven riepen. Het interview kun je hier teruglezen.

Afbeelding van Hans Braxmeier via Pixabay

“COMING TOGETHER IS A BEGINNING; KEEPING TOGETHER IS PROGRESS; WORKING TOGETHER IS SUCCESS.” – HENRY FORD