Chaos van Scrabble letters

Chaos in de tent

Categorieen:Persoonlijk

1 reactie

Of eerder chaos in mijn hoofd. Ik was zelfs helemaal vergeten dat vandaag deze blog online moet komen. Ik had het natuurlijk weer over kunnen slaan, maar dat heb ik twee weken geleden ook al gedaan en ik wil daar echt geen gewoonte van maken.

Chaos in mijn hoofd

Ik vergeet van alles en haal van alles door elkaar. Zo had ik maandag per ongeluk 4 schepjes suiker in mijn koffie gedaan. Er gaan de hele tijd gedachten rond in mijn hoofd en sociale media staat ook vol met allerlei zaken waar ik eigenlijk helemaal niet mee bezig wil zijn. Maandag schreef ik dat ik me meer wil bezig houden met positieve dingen en dat lukt wel heel goed, al moet ik mezelf soms streng toepreken om niet te reageren, maar het lukt!

Oorzaak van de chaos zijn leuke en spannende dingen, die gaan gebeuren en ook dat Codecademy mijn hele cursus heeft vernieuwd. Het is nu heel anders. Ik kan wel terug naar het oude, maar ik vind de vernieuwingen veel beter, het is een stuk uitgebreider en ook toegankelijkheid komt meer aan bod. Wat ik tot nu toe allemaal al af heb, hoef ik gelukkig niet weer opnieuw te doen er komt hooguit wat bij. Het omschakelen was wel een beetje lastig. Ik heb Codecademy gemaild en nu is alles duidelijk.

Nog meer te doen

Verder wil ik aan verschillende dingen werken:

  • Ik kwam iets tegen op Twitter, waar ik mee wilde oefenen,
  • Samen met mijn vriend wil ik een budget app bouwen, ook om te oefenen,
  • Ik wil nog een aantal Javascriptoefeningen doen,
  • En ik wil mijn blog nog een make over geven.

Verder wil ik nog een portfolio maken, dat stond dus ook nog op mijn lijstje, maar dat zit nu ook in de vernieuwde cursus, dus dat laat ik voor nu, want dat komt vanzelf aan bod.

Afbeelding van inspireus via Pixabay

1 gedachte over “Chaos in de tent”

Plaats een reactie