pauze Rosita cerebrale parese #deweekvanRosita 4 jaar

#DeweekvanRosita – Maandag 14 mei 2018

Categorieen:Persoonlijk

Geen reacties

Het is vandaag alweer maandag, de laatste dag van #deweekvanRosita. Vandaag wil ik terugblikken op de afgelopen week. Wat vond ik er van om de hele week te twitteren met deze hashtag? Maar eerst de planning van deze maandag.

Maandag 14 mei

Vandaag moet mijn zoon weer naar school, mijn vriend werkt thuis en ik moet deze ochtend naar fysiotherapie. Vanavond zou er een fractievergadering zijn van de PvdA, maar die gaat niet door. Dus vanavond heb ik een rustig avondje. Verder ga ik bezig met het huishouden en mijn blog. En vandaag wil ik echt verder met mijn html cursus en wat lezen. Ik loop namelijk ver achter met mijn reading challenge  bij Goodreads, dus daar wil ik graag wat aan doen.

#DeweekvanRosita

#DeweekvanRosita zit er na vandaag op. Ik heb een week lang getwitterd over mijn leven met cerebrale parese en als moeder van een zoon met autisme. Ik vond het erg leuk om te doen, en hopelijk vonden jullie het ook interessant om mij te volgen. Wel vond ik het jammer dat ik wat technische problemen kreeg op mijn website, die overigens nog niet opgelost zijn. Hierdoor was het niet handig om tweets in te sluiten, want deze waren dan geblokkeerd. Dus besloot ik er plaatjes van te maken.

Opzich was het goed te doen om elke dag een blog te plaatsen, maar omdat ik ook door de dag heen bezig was om steeds het bericht bij te werken was het best veel werk en ook was het soms best lastig om niet te vergeten om de twitteren met #deweekvanRosita en te vertellen wat mij bezighield.

Handicap

Ik heb geprobeerd om jullie te laten zien wat het voor mij betekent om te leven met mijn handicap. Hoewel het soms moeilijk is, heb ik mijn handicap wel geaccepteerd. En omdat mijn leven meer is dan alleen mijn handicap, wilde ik dat ook laten zien, zoals het moederschap en de dingen die mij bezighielden deze week. Hopelijk heb ik jullie daar een goed beeld van kunnen geven.

Goedemorgen, vandaag alweer de laatste dag #deweekvanRosita. Vandaag/morgen begint @AmberBindels met #deweekvanAmber!Wij begonnen de dag met de discussie wel of geen hemd aan. Zoon loopt als het aan hem ligt met -10 zonder jas naar buiten en ik kan geen temperatuur inschatten. Nu maar geen hemd aan, maar een T-shirt met een vest.

Wij begonnen de dag met de discussie wel of geen hemd aan. Zoon loopt als het aan hem ligt met -10 zonder jas naar buiten en ik kan geen temperatuur inschatten. Nu maar geen hemd aan, maar een T-shirt met een vest. Dit trouwens maar gedaan op advies van mijn vriend.

Het weekend was zo druk, dat ik e nog steeds moe van ben, dit was duidelijk te merken bij fysiotherapie. De oefeningen in de zaal waren vermoeiend en het lopen op de loopband ging niet zoals het hoort.

En klaar! Op naar de CSS cursus!

Inmiddels doet de cookiebanner het weer, dus zijn alle ingesloten berichten ook weer te zien!

Bedankt voor het meelezen!. 

Plaats een reactie