Moederdagcadeautjes voor zondag

#DeweekvanRosita – Zondag 13 mei 2018

Categorieen:Persoonlijk

Geen reacties

Het is vandaag zondag! Het wordt een hele gezellige dag want het is moederdag. Op moederdag ga ik meestal naar mijn moeder of zij komt bij mij met de rest van de familie. We hebben ook mijn schoonmoeder uitgenodigd, maar of zij kan komen, weten we nog niet.

Zondag

Op zondag doen we altijd de wekelijkse boodschappen. Hiervoor gaan we altijd naar de Albert Heijn XL in Zutphen, daar hebben ze een heel uitgebreid assortiment. Ik vind het erg prettig dat ze daar ook veel voor de buitenlandse keuken hebben. Zeker bij gebrek aan een toko in de buurt. Ik probeer altijd wel gevarieerd te koken, vind ik lekker en ben ik gewend van huis uit. Mijn moeder deed dat ook altijd. Wat ik nog meer fijn vind aan Albert Heijn is dat ze daar zelfscankassa’s hebben, zoals ik laatst al schreef.

Mijn familie komt op bezoek en natuurlijk hebben we een cadeautje voor mijn moeder gekocht. Iets wat ze goed kan gebruiken, dat vinden we erg fijn. Anders ligt het er maar en dat vind ik ook zonde van het geld. Gisteren zijn we even naar Ikea geweest en hebben we nog een cadeautje gekocht. En of ik iets krijg voor moederdag, dat is afwachten. ;-).

Moeders

Wij zeggen altijd dat we zo boffen met onze moeders. Mijn moeder en schoonmoeder lijken qua karakter best op elkaar. Ze zorgen allebei graag voor anderen en het zijn twee sterke vrouwen, waar we altijd op kunnen rekenen. Mijn schoonmoeder helpt ons elke week met schoonmaken en strijken en ook past ze op mijn zoon. In de vakanties gaat mijn zoon vaak logeren bij mijn moeder en als ze hier is helpt ze ook met schoonmaken of de tuin. Ook kookt ze vaak als ze hier is. Vanavond maakt ze bijvoorbeeld roti. We zijn blij met alles wat onze ouders voor ons doen, zonder hun was het allemaal een stuk moeilijker. Het scheelt mij in ieder geval heel veel energie.

Zo ik zit even en wacht tot mijn eten klaar is. Ik ervaar mijn ochtend weer als druk. Ik ben vanmorgen al met mijn blog bezig geweest en heb net de schone was opgeruimd. Daarna heb ik de natte was opgehangen en wil ik zo nog even opruimen

en nog snel even douchen voor mijn familie op bezoek komt. Omdat het best druk is, is mijn vriend samen met mijn zoon boodschappen gaan doen.

Ik vind het jammer dat men bijna alleen maar praat over gehandicapten die in een rolstoel zitten. Ik heb ook een handicap, vind ik niet erg, ondanks dat het moeilijk kan zijn. Ik heb geen rolstoel. En soms zou die heel goed van pas komen omdat ik wel slecht loop

Met deze laatste tweet wilde ik aangeven dat het hebben van een handicap, niet automatisch betekent dat je dan ook in een rolstoel zit. Handicaps zijn er in vele soorten en maten en hebben allemaal andere gevolgen of zijn zelfs niet te zien aan de buitenkant.

Vandaag moederdag gevierd met familie. Verwend met alvast een nieuw hoesje voor mn nieuwe telefoon. Mn moeder vond dat de Magimix het deeg voor de roti zo goed kneedde. Haar hebben we een wekkerradio gegeven.

Ik vind transparante hoesjes fijn omdat de telefoon zichtbaar blijft. Het nadeel is wel dat ze vies worden. Ik heb het hoesje uitgeprobeerd op een Galaxy S8 . Zo'n dag met familie is gezellig, maar 's avonds zijn mijn zoon en ik wel overprikkeld, door alle drukte.

Misschien is mijn blog over bizarre vragen een aanrader voor diegene die ik citeerde in de volgende tweet:

Spast hier, niet in een rolstoel, maar hey wel met succes voortgeplant en samen met een lieve vent, die van mij houdt zoals ik ben.

Plaats een reactie