blog 2 jaar

Hoera!! Rulesbyrosita.nl bestaat 2 jaar!!!

Categorieen:Over mij

1 reactie

Afgelopen zaterdag bestond mijn blog alweer 2 jaar.  Ik zeg het volgens mij elke keer weer: Ik kan het nog steeds maar nauwelijks geloven, dat ik het zo lang vol houd om elke week 2 keer per week een blog online te zetten over een bepaald onderwerp. Meestal houd ik dingen nooit zo lang vol, wanneer het geen verplichting is.

Al 2 jaar geregistreerd bij Jetpack en WordPress.com!
Al 2 jaar geregistreerd bij Jetpack en WordPress.com!

Al 2 jaar bloggen!

Hoe houd ik het vol? Ik denk dat het komt doordat jullie mijn blogs lezen en ik al een hoop mooie reacties heb mogen ontvangen. Daarnaast heb ik door het bloggen ontdekt dat ik goed ben in schrijven. Ook durf ik meer mijn “nerdy” kant te laten zien. Ik heb het altijd al leuk gevonden om met computers bezig te zijn, alleen hield ik dat meer voor mezelf. Inmiddels volg ik zelfs cursussen om mezelf te ontwikkelen in HTML en CSS, dat wordt gebruikt bij het bouwen van websites. Misschien ga ik er wel meer volgen, maar dit is een begin. Ik vind het fantastisch om met HTML en CSS te puzzelen om iets moois te maken. Fascinerend vind ik het. Al is het nog wel flink oefenen.

Zo zag mijn blog eruit toen ik net begon.
Zo zag mijn blog eruit toen ik net begon.

Groei

Sinds ik ben begonnen is mijn blog behoorlijk gegroeid! Wat begon als iets om te proberen is uitgegroeid tot een serieuze hobby en een soort dagbesteding, waar ik ook een zakcentje mee probeer te verdienen. En hopelijk in de toekomst wel meer.

Toen ik begon met mijn blog adviseerde mijn vriend me om via een eigen domein te beginnen en dat heb ik dus ook gedaan. Ik begon met een vrij minimalistisch thema, mijn logo had zwarte letters. Een hele tijd later, had Froukje voor mij een nieuw logo gemaakt, iets persoonlijks met mijn favoriete kleur rood. Ik vond mijn thema saai worden, en besloot voor een ander thema te gaan. Dit thema heb ik met hulp van Falco aangepast. Later kocht ik Photoshop en daarmee paste ik zelf mijn logo aan. Froukje hielp met het kiezen van een lettertype, want Rosita kon weer eens niet kiezen uit zoveel moois ;).

Het eerste thema, met het logo wat Froukje voor mij maakte.
Het eerste thema, met het logo wat Froukje voor mij maakte.

En een paar weken geleden heb ik weer het thema van mijn blog veranderd. Want in een klein jaar, had ik toch best veel problemen, waar ik steeds weer achteraan moest. Het thema vond ik nog steeds erg mooi, maar bij elke update of verandering, was er weer iets stuk. Froukje en Carmen zeiden nog: Het valt wel op dat jij best veel problemen hebt steeds met je blog. En Ben vroeg zich af hoe gehecht ik aan mijn thema was. Daarom besloot ik om weer van thema te veranderen.

Mijn vorige thema met het huidige logo.
Mijn vorige thema met het huidige logo.

Met mijn huidige thema ben ik heel blij. Misschien is hij minder mooi dan het vorige thema, maar ik kan er alle kanten mee op. Ik ben nog bezig om te kijken hoe ik het thema mooier kan maken en ik hoop hierbij mijn pas geleerde vaardigheden bij te kunnen gebruiken. En ook probeer ik mijn blog zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen.
Ik vind mijn website een stuk overzichtelijker en beter leesbaar. Ook ondervind ik achter de schermen geen problemen meer.

Van je vrienden moet je het dus hebben. En het is fijn om vrienden te hebben zoals zij. Lieve Froukje, Falco, Ben, Carmen en mijn vriend. Ik heb zoveel van jullie geleerd. Bedankt voor jullie steun en hulp!

Mijn huidige thema.
Mijn huidige thema.

Inspireren

Ik hoop via mijn blog nog heel lang mensen te kunnen inspireren en te kunnen helpen. Het is echt een verlengstuk van mezelf geworden. Iets waar ik mijn creativiteit en mijn vaardigheden in kwijt kan. En natuurlijk kunnen sommige dingen beter, maar ook dat is een leerproces. Het gaat heel goed en sinds lange tijd heb ik gevoel van “Dit kan ik!”

Natuurlijk wil ik ook jullie allemaal bedanken voor het lezen, reageren en eventueel delen. Want zonder lezers is een blog niks waard! Allemaal bedankt! Op naar de volgende 2 jaar!

Wat vind jij het leukste aan mijn blog? En welk artikel van de afgelopen 2 jaar vond jij het mooiste?

Bron uitgelichte afbeelding (bovenaan): Pixabay.

1 gedachte over “Hoera!! Rulesbyrosita.nl bestaat 2 jaar!!!”

 1. Hi Rosita,

  Ik heb je leren kennen bij de fysio/tandarts.
  Je kwam bij mij over als een sterke, zelf verzekerde vrouw, die weet wat ze wil.
  Ik heb je verteld over mijn dochter Eline die een herseninfarct heeft gehad en daardoor beperkingen aan overgehouden.
  Ik heb aan jou advies gevraagd hoe om te gaan als mijn dochter een kinderwens heeft.
  Ik heb mijn dochter via de app over jou verteld, het schijnt dat jullie al eens contact met elkaar hebben gehad.
  Ze heet Eline Zwinenberg.
  Ik vond het erg leuk om jou te leren kennen

  Groetjes,

  Coby zwinenberg

  Beantwoorden

Plaats een reactie