medelingen

Huishoudelijke blog mededelingen

Categorieen:Over mij

42 reacties

Vandaag eens een blog over de blog zelf. Er zijn wat dingen veranderd en gebeurd. Daarnaast heb ik een aantal plannen die ik graag met jullie wil delen. Vandaar dus wat huishoudelijke mededelingen.

Mededelingen

Allereerst heb ik door omstandigheden minder tijd gehad voor de blog. Iets wat ik ook graag even voor mezelf houd. Hierdoor zijn blogs misschien wat minder uitgebreid dan jullie van mij gewend zijn. Als je mij een bericht stuurt of een reactie achterlaat, kan het iets langer duren voor ik erop reageer.

Vanwege deze omstandigheden lukt het me ook niet om eind deze maand een recept van een andere blogger met jullie te delen. Ik heb er nu even geen tijd voor. Volgende maand weer!

Storing op de server

Op maandag 7 augustus was er storing op de server van mijn blog. Hierdoor was Rulesbyrosita.nl bijna de hele dag niet te bereiken. Flink balen, maar deze dingen kunnen nou eenmaal gebeuren. Sorry!

Inmiddels doet alles het weer. Alleen kreeg ik een paar meldingen van mensen die mij probeerden te mailen en een foutmelding kregen. Heb jij deze foutmelding ook gekregen? Zou je mij dan de foutmelding willen doorgeven? Dat kan gewoon als reactie hieronder of via sociale media. Dan weet ik wat er fout gaat en kan ik er iets aan doen.

Bloglovin’

Inmiddels komen er geen berichten meer op Bloglovin’. Wel staan er nog oude berichten op, daar ga ik Bloglovin’ voor mailen en zeg ik mijn account op.

Nu heb ik de minder leuke mededelingen gehad. Op naar de leuke medelingen.

Mijn laptop op de eettafel

Plannen dit najaar

Ik heb volop plannen en leuke ideeën voor de blog dit najaar!

Er komen een aantal gastblogs online. Rulesbyrosita.nl blijft gewoon mijn blog en de meeste blogs schrijf ik gewoon lekker zelf, maar soms is het ook leuk om eens een ander inzicht of ervaring te lezen dan die van mij. Komende maandag komt de eerste al online. Ik verklap nog niet door wie het is geschreven en waarover het gaat. Dat kun je maandag lekker zelf lezen.

Reviews

Dit najaar schrijf ik een aantal reviews over voornamelijk interessante boeken en planners. Goed plannen is heel belangrijk voor mij dus dat gaat regelmatig terugkomen op de blog! Ook hier vertel ik nog niet te veel over, maar ik ben diverse dingen aan het uitproberen.

Ik ben weer bezig met boeken lezen. Ik heb zoveel boeken op mijn nog te lezen lijstje staan, dat ik mezelf heb aangemeld bij Goodreads. Dat is een soort sociaal netwerk waarop je kunt bijhouden welke boeken je leest. Ook kun je anderen volgen en zien wat zij lezen. Ik vind het erg leuk! Over een aantal boeken ga ik een review schrijven.

De blog bestaat bijna 1 jaar!

Dit wil ik gaan vieren met jullie. Ik wil jullie daarom vragen om jullie vragen aan mij hieronder te stellen. Dingen die jullie graag zouden willen weten van mij of ideeën voor de blog. Alles mag! Deze komen allemaal terug op de blog bij zijn 1-jarig bestaan! Je kunt je vragen of ideeën stellen in de reacties onder dit bericht of via Sociale Media.

Wat zou jij mij willen vragen? Wat zou jij graag terug willen zien op de blog? (Je voornaam of nickname wordt genoemd in de blog!) 

42 gedachten over “Huishoudelijke blog mededelingen”

  1. Gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan! Leuk blog heb je! Ben benieuwd hoe jij er in staat? Is het bloggen, wat je ervan had verwacht? Mijn site is ook bijna 1 jaar online en ik vind het ontzettend leuk om te doen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie