Review: The Northface Borealis women’s rugzak

Categorieen:Life

Geen reacties

Vandaag eens iets anders: een review van mijn nieuwe rugzak, waar ik ontzettend blij mee ben! Uit minimalistisch oogpunt, heb ik gekozen voor een rugzak, die echt bij mij past en mijn kledingstijl meer naar voren laat komen. Bij minimalisme draait het er voor mij  niet om dat je niks koopt, Je koopt minder tot weinig  en wat je koopt, daar denk je bewust over na. Dat heb ik ook met deze rugzak gedaan:

In juni zag ik deze rugzak, The North Face Borealis Women’s voor het eerst in een artikel van  Miss Lipgloss. Ik vond het gelijk al een prachtige rugzak. Maar ik had al een Eastpak. Dus kocht ik het maar niet en zo twijfelde ik dus een paar maanden lang over de aankoop van deze rugtas. Ik kwam hem zelfs 4 keer tegen in de dezelfde trein en ik twijfelde steeds meer of ik deze tas moest kopen.

De rugzak vond ik lekker praktisch door de vele vakjes en de ventilatiekanalen. Ik vond hem nog beter omdat er ook een speciale versie voor vrouwen was, die gelukkig ook iets kleiner was, waardoor hij beter op de rug van een vrouw zit. En hij was te koop in de kleur zwart/goud. Lekker basic, maar toch bijzonder door de goudkleurige accenten. Maar ja ik twijfelde nog steeds. Hij was ook wel erg prijzig.

Een paar weken geleden zat ik voor de zoveelste keer naar deze rugzak te kijken en ik dacht: ”ik koop hem om te kijken of het wat is, anders blijf ik twijfelen.” Terugsturen kan altijd nog.

Voordelen:

Toen de rugzak was bezorgd, ik de tas uit had gepakt en hem op mijn rug deed, vond ik hem wat groot. Ik ben maar 1,50 meter lang en tenger gebouwd, dus bijna elke rugzak voelt groot. Maar deze rugzak zat erg lekker. Hij zakt niet van mijn rechter schouder af, (Deze schouder hangt altijd wat door m’n beperking) want er zit een borstband op. Ook de ventilatie is erg prettig. Vooral als ik op de fiets zit.

Rugzak achterkant

De kleuren vind ik erg mooi. Deze is zwart, lekker neutraal en er zit een mooi patroontje op en heeft goudkleurige accenten erop waardoor hij niet saai is. Hij oogt ook minder groot dan de Eastpak, dat is altijd wel prettig.

Het laptopvak is erg mooi gemaakt. Het vak is zo gemaakt dat je laptop nooit de vloer raakt, wanneer je je tas op de grond zet. Dit in tegenstelling tot mijn vorige tas, waar ik een extra hoes om mijn laptop moest doen om hem te beschermen, ondanks dat daar ook een vak voor mijn laptop in zat.

De tas heeft veel verschillende vakjes. Sommige zijn gevoerd met fleece, zodat je laptop, tablet, telefoon of zonnebril krasvrij blijven. Mijn koptelefoon past mooi in het tabletvak en is dus netjes beschermd.

Nadeel:

Het enige nadeel vind ik dat de heupgordel niet te verwijderen is, het kan wel, maar dat gaat heel moeilijk. Ik had dat wel gedaan, maar ik kreeg hem niet meer aan de tas. Gelukkig heeft mijn vriend het aan de tas kunnen maken. Maar op zich vind ik het geen ramp dat de heupgordel niet te verwijderen is.

Eastpak:

Mijn Eastpak had trouwens een prachtige paarsblauwe kleur, maar ik vind hem wat minder praktisch. Het laptopvak beschermde niet goed genoeg en ik moest om mijn laptop en mijn koptelefoon extra hoezen doen ter bescherming. Omdat ik maar een rugzak gebruik en deze zo fijn is, heb ik de Eastpak inmiddels verkocht.

eastpak

Conclusie:

Ik vind het een hele fijne rugzak. Prijzig, maar dat vind ik niet erg. Ik betaal liever wat meer, zolang het maar goede kwaliteit is en ik er lang mee kan doen. Ik gebruik deze rugzak als mijn het tabletvak en de ventilatie  vind ik erg prettig. Met deze tas kan ik weer jaren vooruit!

Mijn rugzak is een investering in iets waar ik goed over na heb gedacht en ik lang plezier van ga hebben.

Dit artikel bevat een of meerdere affiliate links. Voor meer informatie, lees de disclaimer.

Plaats een reactie