emoties goed Rosita veranderd dinsdag nadenken ziek moet

That’s life #14: Nog steeds ziek, maar wel bezig

Categorieen:Persoonlijk

Geen reacties

Maandag vertelde ik al dat ik me niet echt lekker voelde en ziek was van het weekend. Ondanks dat, ben ik maandag gewoon gaan doen wat ik die dag gepland had. Ik had het erg druk, maar verder heb ik het rustig aan gedaan en dat was ook hard nodig.

Afgelopen maandag

Ik moest een pitch geven voor de Realisten Academie. ’s Morgens was het al een heel gedoe met mijn zoon. Daarnaast was ik niet fit, dus het reizen heen en terug was enorm vermoeiend. De pitch geven daarentegen ging juist heel erg goed. Het was ook ontzettend leuk! Maar achteraf gezien had ik mijn driewielfiets mee moeten nemen. Want 2x 160 meter lopen was zelfs te vermoeiend. Toen ik thuis kwam, moest ik ook mee naar zwemles, ouders mochten komen kijken (lekker druk ook in het zwembad) en de zwemleraar vertelde hoe mijn zoon het deed. Hij moet echt nog wel wat dingen leren voor zijn A diploma, maar het gaat wel heel goed. Gelukkig kon mijn vriend ons brengen, erg lief van hem. Ik was namelijk te moe om nog te fietsen. Die avond aten we makkelijk, gewoon een blik erwtensoep opengetrokken en opgewarmd.

Ziek, maar wel “gekookt”

Dinsdag leek het iets beter te gaan. Ik had fysiotherapie en moest oefeningen in de zaal doen. Dat heb ik gedaan, maar minder dan dat ik normaal doe, want ik was veel te moe. De rest van de dag heb ik rustig aan gedaan. ’s Avonds kreeg ik weer hoofdpijn en gisteren had ik dat nog steeds, ik voelde me behoorlijk ziek. Gisteren heb ik de hele ochtend geslapen. Ik had het blijkbaar nodig, want ik heb heel diep geslapen. Daarna ging het beter. Ik had zelfs energie om zelf te koken. Nou ja niet echt koken, want ik maakte een traybake. Bij een traybake snij je de ingrediënten in stukken en doe je die met kruiden op een bakplaat. Vervolgens doe je die in de oven en klaar is Kees. Ik maakte dit recept.

Financiën

Met mijn financiën gaat het steeds beter. Ik heb mijn spaardoel gehaald! Daar ben ik best trots op! Nu heb ik een kleine buffer voor noodgevallen. In januari ga ik beginnen met het aflossen van mijn studieschuld. Ik moet wel zeggen dat ik het met de feestdagen wel wat lastiger vind omdat ik meer uitgeef aan cadeautjes voor de feestdagen en kleding voor mijn zoon voor kerst en het kerstgala op school, maar dit gaat vast goed komen. Thuis vieren we geen Sinterklaas meer. We hebben er niet zoveel mee, maar op school viert mijn zoon wel Sinterklaas. Daarom kochten we 3 kleine cadeautjes voor 3 euro, dit was een opdracht van school. Het was best lastig wat leuks te vinden, maar het is wel gelukt en zo zie je maar dat je ook met een klein budget, leuke dingen kan doen.

Sollicitatie

Ik schreef laatst nog over wat mijn Wajong voor mij betekent. Alle veranderingen maken me onzeker. Toch dacht ik vorige week: Ik doe het gewoon en ik laat me niet tegenhouden door mijn onzekerheden. Ik heb dus een mail met mijn CV gestuurd naar een bedrijf voor een baan. Ik ben benieuwd of er iets uitkomt.

Plaats een reactie