dankjewel

Dankjewel 2016, Hallo 2017

Categorieen:Persoonlijk, Tips and tricks

Geen reacties

Gelukkig nieuw jaar!!! De beste wensen voor het nieuwe jaar! Nog even een kleine terugblik op het afgelopen jaar:

Dankjewel 2016, voor alles wat je me bracht dit jaar. Ik dacht dat ik wel klaar was met mijn vorige artikel voor 2016. Maar ik heb nog een hoop te vertellen en te bedanken. Er is een hoop gebeurd dit jaar. Dingen waarvan ik heb geleerd en heb leren inzien.

Dankjewel

Dankjewel vriend. Napoleon Hill schreef in zijn boek Think And Grow Rich, dat bijna elke grote leider, die een man was, die voor komt in zijn boek, zijn vrouw een inspiratiebron was voor succes. In mijn geval is dat andersom. Wat een inspiratiebron, ben jij voor mij. Ook al ben ik geen grote succesvolle leider.

Dankjewel zoon, voor alle liefde die je brengt en alle dingen die ik heb geleerd door jou.

Dankjewel mama, voor je steun en de dingen die je me hebt geleerd.

Dankjewel broers en papa, voor het er in mijn leven zijn.

Dankjewel schoonmoeder. In ons geval zijn alle clichés niet waar. Wat ben jij lief en dankjewel voor al je hulp.

Dankjewel vriendinnen, voor jullie steun en gezelligheid.

Dankjewel opleiding, dat jullie mij dingen hebben geleerd en mij hebben geïnspireerd. Helaas houdt het misschien op, maar daarvoor komt er zoveel moois voor terug.

Dankjewel stagebegeleidster en stage, voor alles wat wat ik heb geleerd en het laten inzien dat stoppen toch beter was.

Dankjewel ziekenhuis, dat ik bij jullie mag revalideren en de dingen die ik in 2017 van jullie ga leren.

Dankjewel Jelle voor de bijeenkomst, die je hebt georganiseerd. Dat was mijn inspiratie voor hetgeen wat ik nu allemaal doe, denk aan mijn blog en de dingen die gaan komen in 2017.

Dankjewel Dieuwke, dat je me hebt laten zien wat minimalisme is.

Dankjewel bloggers, voor alle inspiratie en dingen die ik over bloggen van jullie heb geleerd.

Dankjewel lezers, voor het lezen van mijn blogs en alle steun.

Oud en Nieuw

Zaterdag vierden we oud en nieuw bij de broer van mijn vriend en zijn vriendin. We bleven er eten. Ik maakte de appelflappen van Laura’s bakery en nam deze mee.

Voor mezelf nam ik mijn op maat gemaakte oordopjes mee. Dit dempt het geluid van de knallen van het vuurwerk. Ik heb daar veel last van omdat ik nogal snel schrik. Mayim en Machiel leggen het prachtig uit in het Jeugdjournaal. Verder probeerde ik het overdag rustig aan te doen en om de energie te verdelen.

Voor mijn zoon nam ik mijn koptelefoon mee, zodat hij tijdens het vuurwerk naar muziek kan luisteren en Youtubefilmpjes kan kijken op mijn telefoon. Ook nam ik zijn tablet mee, waar allerlei spelletjes opstaan. Voor hem komen de knallen onverwacht en is het geluid van de knallen te hard. Kinderen met autisme hebben voorspelbaarheid nodig en kunnen erg gevoelig zijn op het gehoor. Ook kunnen ze geluiden niet filteren.

Ik merk wel, dat ik er tegenop zag om ergens anders de jaarwisseling te vieren, hoe gezellig ik het ook vond. Ik stond niet echt stil bij de gevolgen van de jaarwisseling voor mij, toen we de afspraak maakten. Maar volgend jaar blijf ik gewoon lekker thuis en nodig ik eventueel mensen thuis uit.

Hallo 2017

Ik heb het gevoel dat dit jaar mij mooie dingen gaat brengen. Er staan al een aantal leuke dingen op de planning, waarover ik jullie binnenkort meer kan vertellen. En dat dankzij mijn blog.

Stay tuned….

 

 

Bron uitgelichte afbeelding (bovenaan): Pixabay 

 

Plaats een reactie