Rosita in de keuken donderdag

#DeweekvanRosita – Donderdag 10 mei 2018

Categorieen:Persoonlijk

Geen reacties

Vandaag, donderdag, zou ik eigenlijk mijn afspraak hebben bij fysiotherapie, maar vanwege Hemelvaart, heb ik gisteren fysiotherapie gehad. Omdat mijn zoon vrij is van school en mijn vriend niet hoeft te werken, hebben we vandaag een rustig dagje. Er zijn geen plannen om iets te doen, gewoon een dagje lekker rommelen in huis en komt mijn schoonmoeder langs om te strijken.

Donderdag

Omdat het Hemelvaartsdag is, heeft mijn zoon een lang weekend. Dat maakt deze week best rustig, waardoor ik veel thuis ben. Omdat ik niet werk, ben ik over het algemeen veel thuis. Ik heb wel genoeg te doen, zoals het huishouden, deze blog bijhouden enz. Daarnaast ben ik bezig met een online cursus html.

Op een normale donderdag ben ik trouwens vaak alleen overdag omdat mijn vriend tot laat werkt. Mijn schoonmoeder komt meestal wel strijken, maar verder kook ik dus ook zelf. Het is wel een hele kunst om iets te vinden wat ik zonder hulp kan klaar maken. Als het nodig is, vraag ik van te voren wel aan mijn vriend of schoonmoeder of ze alvast wat voor mij willen schillen en/of snijden. Ik maak het mezelf ook niet al te moeilijk. Vaak kies ik een makkelijk, maar lekker recept, want hoe moeilijker het recept hoe meer gedoe het is en hoe meer energie het mij kost om klaar te maken.

’s Avonds heb ik het dan dus best druk, want naast koken, moet ik ook de keuken opruimen en schoonmaken (niet heel uitgebreid hoor) en mijn zoon naar bed brengen. Meestal verdelen we de taken namelijk.

Hoewel ik koken erg leuk vind en ik het dus niet erg vind om te koken, vind ik het fijn dat mijn vriend thuis is. Dus vandaag verdelen we wel de taken.

Websiteproblemen

Probleem met de website

Ik heb wat problemen met mijn website, mijn thema, heeft een probleem met de banner die je laat weten dat er cookies worden geplaatst. Ik heb gevraagd aan de makers van het thema of zij mij hierbij kunnen helpen. Op hun verzoek heb ik Instagram aan gezet, hierdoor zijn ingesloten berichten van Facebook, Twitter, Instagram niet te zien. Vandaar dat ik dus vandaag en misschien de komende dagen maar plaatjes maak van mijn tweets, anders zie je dus niks.

Twitterbericht

En vanavond makkelijk gedaan met kaasfondue uit een pakje. Handig daarbij is een vuurvaste fonduepan zo hoef je de kaas niet over te schenken, doordat ik maar een hand kan gebruiken, scheelt het gedoe.

 

 

 

Plaats een reactie