De nieuwe IJsselbrug, tijdens mijn fietstocht op vrijdag zomer

#DeweekvanRosita – Vrijdag 11 mei 2018

Categorieen:Persoonlijk

Geen reacties

Dag 2 van het lange weekend. Ook op deze vrijdag is mijn zoon vrij van school. Mijn vriend moet wel werken. Normaal gesproken werkt hij op vrijdag thuis, maar misschien moet hij naar kantoor. Het wordt opnieuw een rustig dagje thuis. Vooral omdat mijn vriend gewoon moet werken, maar eigenlijk wil ik nog wat leuks doen met mijn kind. Vanwege moederdag en andere omstandigheden zal het weekend toch drukker zijn dan verwacht, misschien is het wel goed om een dag thuis te bijven, zonder de deur uit te moeten. Gisteren zijn we daarom onverwacht naar de Mediamarkt geweest. We willen een cadeautje voor moederdag kopen en we hadden nog een verlengsnoer nodig.

Alweer bloggen

Vandaag ga ik dus weer bloggen en even kijken of de problemen op de website zijn opgelost. Ik hoop dat het probleem opgelost kan worden. Verder ga ik me niet meer druk maken om die hele AVG. Ik heb mijn best gedaan en meer kan ik niet doen. Wel wil ik graag dat het probleem met het thema en de cookiebanner wordt opgelost, voor beide heb ik betaald namelijk, dus verwacht ik ook dat het gewoon goed is.

Vrijdag, dag 5

Vrijdag is de vijfde dag dat ik elke dag aan het bloggen ben. Hoe bevalt dat eigenlijk? Ik vind het erg leuk om te doen en omdat het geen lange blogs zijn is het wel te doen vind ik. Het nadeel vind ik wel dat echt moeite moet doen om te bedenken wat ik wil schrijven. En omdat ik ook mijn tweets op de blog zet, ben ik er de hele dag mee bezig. Maar het is goed te doen  en het bevalt goed. Wie weet doe ik dit nog wel vaker, maar dan zonder dat ik de berichten gedurende de dag aan ga vullen.

 

Goedemorgen, mijn vriend moest toch naar kantoor vandaag en we hebben een zieke in huis. Mijn zoon heeft 38,4 graden koorts.

 

En dan heb je het toch nog best druk. Mijn zoon is ziek. Vanmorgen een andere blogger geholpen, snel boodschappen gedaan, straks de was en koken. Nu eerst maar even naar de laptop van mijn vader kijken

En eigenlijk wil ik nog verder met mijn html cursus, maar dat red ik denk ik niet meer. Mijn telefoon houdt het zelfs allemaal niet meer bij

Ondertussen ben ik bezig met de laptop van mijn vader. Die is nogal traag, dus ondertussen kan ik best aan mijn blog werken. Twee vliegen in een klap dus!

Combimagnetron

Vanavond draaide het draaiplateau van mijn combimagnetron ineens niet meer. Daar schrok ik best van. Na 9,5 jaar deed hij het nog prima. Voor mij heeft deze magnetron emotionele waarde. Mijn oude magnetron was kapot. Ik wilde sparen voor deze magnetron, want ik vond deze erg mooi en qua functies erg uitgebreid Naast magnetron, oven en grill, kan hij ook stomen. Anyway, voor mijn 25ste verjaardag vroeg ik geld aan mijn familie zodat ik dit bij de rest van het spaargeld kon doen. De avond voor mij 25ste verjaardag gingen mijn ex en ik uit elkaar. De volgende dag kwamen mijn ouders op bezoek en gaven ze mij deze magnetron cadeau. Eigenlijk een soort nieuw begin dus.

De magnetron doet het weer!

Inmiddels lijkt ie het weer te doen. Mijn vriend heeft eraan gerommeld en nu draait ie weer. Hopelijk houdt hij dat nog heel lang vol!

Mijn dag was erg productief en nu is tijd tijd om mijn bed op te zoeken. Tot morgen!

Plaats een reactie