Veranderingen aan de blogwoensdag kunnen

#DeweekvanRosita – Woensdag 9 mei 2018

Categorieen:Persoonlijk

Geen reacties

Woensdag is net als dinsdag een rustig dagje. Mijn zoon gaat meestal ’s middag’s naar mijn schoonmoeder. Dit was al zo toen ik op school zat en omdat hij het leuk vind gaat hij nog steeds op de woensdagmiddag naar mijn schoonmoeder. Voor mij is dat wel prettig, want dat scheelt mij weer energie.

Zoon

Ik vind het erg fijn om samen met mijn zoon te zijn. Maar onze beperkingen botsen met elkaar. Omdat hij veel structuur en duidelijkheid nodig heeft, kost dat mij veel energie. Maar natuurlijk zijn er wel dingen die we samen graag doen. We vinden het bijvoorbeeld erg leuk om naar de bioscoop te gaan. Films kijken is leuk. We kijken vooral kinderfilms, deze geven ook minder prikkels en een middag in de bioscoop is niet zo vermoeiend. Misschien is dit wel een leuk idee om van het weekend weer eens te gaan doen.

De planning op woensdag

Ik moet vandaag naar fysiotherapie, omdat ik normaal gesproken op donderdag ga, is de kans aanwezig dat ik mijn afspraak ga vergeten. Het in deze blog vermelden, is natuurlijk wel een goede stok achter de deur.

Voor de rest ga ik thuis lekker aan de gang met mijn blog, want zoals je gisteren en eergisteren hebt kunnen lezen, bezorgd het mij een hoop kopzorgen. Verder hang ik de was op en ga ik eens kijken wat er mis is met de laptop van mijn vader.

Elke dag bloggen

Tot nu toe bevalt het elke dag bloggen eigenlijk wel. Het scheelt dat ik geen lange berichten hoef te schrijven. Alleen is het soms wel lastig om te bedenken wat ik elke dag zou moeten schrijven. Als ik 2 keer in de week blog, pak ik vaak een onderwerp wat me echt bezighoud en schrijf ik daarover. Maar nu is dat minder.

Traplift

Eens in de zoveel tijd, volgens mij 1 keer per jaar, krijgt mijn traplift een onderhoudsbeurt om ervoor te zorgen dat hij goed en veilig blijft werken. Ik verwacht niks spannends, want hij doet het prima. Maar het is wel goed dat hij een beurt krijgt, want zonder traplift kan ik minder zelfstandig functioneren.

Koken

Ik vind het belangrijk dat ik, en andere mensen met een beperking, zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. Daar vraag ik graag aandacht voor tijdens #deweekvanRosita.

Ik heb deze blog en deze blog geschreven over handige spullen in huis en in de keuken. Ook schreef ik over een aantal recepten en schreef ik een review over mijn keukenmachine.

Plaats een reactie