sterke prioriteiten-zaterdag eigenlijk overschatten

#DeweekvanRosita – Zaterdag 12 mei 2018

Categorieen:Persoonlijk

Geen reacties

Zaterdag is meestal een dag waarop we het rustig aan doen. Lekker uitslapen, met onze hobby’s bezig. Mijn zoon moet vandaag naar zijn vader. Op het moment van schrijven (vrijdag) is mijn zoon ziek, dus of hij echt gaat kan ik nog niet zeggen. Hierdoor is het weekend drukker dan gepland.

Zaterdag 12 mei

Vandaag ga ik verder met de laptop van mijn vader. Deze laptop is zo traag geworden, dat het niet meer prettig is om erop te werken. We gaan er een SSD schijf inzetten, dan kan ie weer een tijdje mee. Verder zet ik er een ander-antivirusprogramma op, die niet elke keer met reclame pop ups komt met de boodschap, dat het programma jouw computer kan redden tegen betaling. Dat is nogal verwarrend. Ik wil er een antivirusscanner opzetten die geen reclame maakt en waarvan je dus niet zo gauw merkt dat ie erop zit. Zelf heb ik dat ook en dat werkt best prettig.

UWV

Binnenkort heb ik een afspraak met een arbeidsdeskundige van het UWV. Ik schreef maandag al dat ik dat erg spannend vind. Ik heb mijn CV geüpdatet en erbij gezet dat ik als hobby een blog bijhoud en dat gevorderd ben in het gebruik van WordPress,. Verder ben ik nog steeds bezig met een html cursus, die ik erg leuk vind. Alleen weet ik nog steeds niet precies wat voor werk ik wil doen. Eigenlijk zou ik het liefste iets met mijn blog willen doen, want dat vind ik toch wel het allerleukste. Maar hoe en wat precies geen idee. Schrijven vind ik leuk, maar ook het technische gepruts aan mijn website vind ik erg interessant. En ook zou ik graag mensen willen helpen, door mijn ervaringen te delen. Ik ben echt benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden.

Weer een drukke dag

Mijn dag begint niet goed. Ik heb slecht geslapen heb buikpijn van de stress. Ik zie echt op tegen vandaag.

Mijn dag begon niet heel goed. Vanaf dinsdag zag ik hier al tegenop. En ja hoor het ging mis. Verder kan ik er vanwege privacy niet verder over uitweiden, maar leuk was het allemaal niet.

Het verliep niet soepeltjes allemaal vanmorgen maar nu gaat het weer stukken beter. Nadat we mijn zoon weggebracht hadden zijn we even naar @IKEANederland geweest, daarna even naar de opening van de sportschool geweest.

We hebben vandaag een rondje door Ikea gelopen en daar ook wat gegeten. Daarna nog even naar Praxis geweest en bij mijn schoonmoeder geweest.

Mijn vriend gaat altijd sporten bij PSB Brummen. Ze zijn pas verhuisd en vandaag was de opening. Daar zijn we even geweest en wat is het mooi geworden! Ik was er nog nooit eerder geweest omdat ze hiervoor in een gebouw zaten, waar ik moeilijk kon komen, vanwege een steile trap. Ze geven ook Yoga. Dat wil ik al heel lang eens proberen. Of het gaat met mijn CP, weet ik niet. Mijn fysiotherapeut zei dat ik het gewoon maar moet proberen. Dus binnenkort ga ik er eens langs voor een proefles!

Allemaal best vermoeiend, dus straks maar even rust nemen. Ik weet zeker dat ik vanavond mijn doel van 5000 stappen heb gehaald!

Ik ben moe 😴 en val bijna In slaap op de bank, maar ik moet nog de vaatwasser legen en de was doen. Mijn vriend gaat me straks helpen. Mijn zoon hebben we net opgehaald

 

Plaats een reactie