Moestuinmaatjes van AH planten op deze relaxte zondag

Een relaxte zondag en de week plannen

Categorieen:Persoonlijk

Geen reacties

Gisteren was het zondag, ik had een lekkere relaxte dag. We sliepen uit. Dat doen we eigenlijk elk weekend. Gewoon lekker lang slapen en op staan wanner je wakker wordt. Dat is een stuk prettiger dan wanneer je lekker ligt te slapen en je gewekt wordt door de wekker omdat je vroeg moet opstaan.

Een relaxte middag

Ik begon de dag, zoals altijd met een lekker kopje koffie. En ik dacht even terug aan de afgelopen week. Mijn blog makeover en mijn cursus verliepen niet echt lekker. Ik kwam er niet meer uit, dus ik besloot mijn blog even te laten voor wat het is, maar inmiddels heb ik wel een idee hoe ik verder kan. En voor mijn cursus, die me nogal frustreerde, besloot ik om toch maar de oplossing te googlen om vervolgens bij sommige onderdelen even heel hard “Oh ja” te roepen, want natuurlijk heb ik de code wel goed bestudeerd. Ik zat hier best wel mee omdat ik er te lang mee bezig was. Daarom heb ik tegen mezelf gezegd dat ik maximaal een week over een bepaald gedeelte mag doen. Nu ben ik weer een stukje verder in de cursus en heb ik besloten dat ik aan het einde van de week geleerd wil hebben hoe je websites interactief kunt maken met Javascript.

Doelen stellen

Doelen stellen is heel handig, zo stel ik elk jaar financiële doelen, die ik dat jaar wil bereiken. Dat gaat best goed, ondanks dat er soms dingen anders lopen dan verwacht. Nu wil ik mezelf dus elke week een heel klein doel stellen, waarvan ik zeker weet dat dat ga halen. Op deze manier hoop ik dat ik datgene, wat ik wil bereiken in kleine stapjes concreter kan maken, waardoor ik de rust heb om om aan mijn projecten te werken in plaats van vastlopen in het grotere geheel. En ik wil maar een doel stellen, zodat ik niet te veel doe.

Moestuinmaatjes

Nadat mijn koffie opwas, heb ik mijn moestuinmaatjes geplant. Ik vond dat een relaxte bezigheid, dat paste op deze relaxte dag. (zie de foto bovenaan deze blog.)

Plaats een reactie