Rosita geeft een van de twee presentaties van deze maand.

Januari: een hele drukke, maar leuke maand

Categorieen:Persoonlijk

Geen reacties

Deze maand heb ik het enorm druk. In huis word er geschilderd, hadden we verjaardagen te vieren, moest ik naar het ziekenhuis voor mijn spalk, de dag erop gaf ik een presentatie naar aanleiding van mijn blog over executieve functies, ik ga komende week een dag naar kantoor, waar ik ook een presentatie zal geven en tussendoor heb ik nog 2 andere websites waar ik ook nog mee bezig ben. En eigenlijk heeft deze website ook nog wat werk nodig, maar zoals het een goede webontwikkelaar betaamt, je eigen website komt altijd als laatste;-).

Een drukke maand

Maar zonder dollen: Het is voor mij een drukke maand, waardoor ik op sommige dagen echt moet bijkomen van de drukke dagen en momenten ervoor. Die dagen bestaan uit slapen, vaak wel een halve dag. En dan doe ik ook maar weinig. Toch weegt het niet op tegen alle leuke dingen, die ik deze maand doe.

Zo moest ik vorige week zondag echt even bijkomen van een gezellige verjaardag de avond ervoor. En die donderdag daarvoor heb ik de hele middag geslapen omdat de dagen ervoor geschilderd werd in de woonkamer, ik een paar afspraken had staan en ik ook nog moest werken. De eerste dag dat er werd geschilderd was ik trouwens vrij. Het was meer vermoeiend omdat alles van z’n plek was. Ik ben overigens heel blij met het resultaat, In plaats van een gelige crème kleur en bruintinten op de kozijnen, is het nu allemaal fris wit, wat ook mooi past bij de rest van het interieur. Nu wordt er op de gang en boven geschilderd, maar daar heb ik minder last van.

2 keer naar een ziekenhuis

Afgelopen week moest ik naar het ziekenhuis voor mijn beenspalk en dat ging heel goed. Mijn spalk had een scheurtje dat is gerepareerd en het is iets aangepast. De dag erop ging ik weer naar een ziekenhuis, waar ik vertelde over mijn eigen ervaringen met executieve functies tijdens de Masterclass Executieve functies bij CP. Dat was heel leuk om te doen, ik mocht de hele dag blijven en de andere lezingen en workshops waren erg interessant en heel erg herkenbaar. De dingen waar ik tegenaanloop horen echt bij CP. Deze Masterclass werd gegeven aan professionals die werken met kinderen met CP.

Gisteren was ik dus helemaal gesloopt. Ik heb heel lang uitgeslapen en een beetje aan mijn cursussen gezeten en de was gedaan, samen met mijn vriend. Vandaag doe ik ook niet zoveel, weer een beetje aan mijn cursussen besteed. Voor mij werkt elke dag een beetje leren, heel goed. En ook schrijf ik vandaag deze blog. Straks wil ik de rest van de middag De Sims 4 spelen, mijn zoon doet lekker zijn eigen ding en heeft de vaatwasser uitgeruimd, mijn vriend kookt, dus de rest van de dag hoef ik niks meer te doen.

Komende week

Komende week is het veel rustiger, ik ga nog wel een dag naar kantoor. Daar kijk ik heel erg naar uit, want dan zie ik mijn collega’s weer in het echt en geef ik mijn 2 presentatie. Die wil ik trouwens nog wel een paar keer oefenen.

Al met al is dit dus een hele drukke maand, maar ik probeer echt mijn rust te nemen tussen door en te genieten van alle leuke dingen die ik doe.

Hoe gaan jullie om met een drukke maand?

Foto gemaakt tijdens de Masterclass Executieve functies bij CP.

Plaats een reactie