Hoofd van een jongen met een verrekijker

Mijn hoofd wil geen blog schrijven

Categorieen:Persoonlijk

Geen reacties

De laatste paar weken probeer ik mijn blogs in het weekend te schrijven. Op zaterdag een blog en op zondag een blog. Twee blogs op een dag werkt niet omdat ik maar moeilijk kan schakelen tussen de verschillende onderwerpen. Dit heb ik nu twee weken lang zo gedaan en dat beviel goed. Maar dit weekend, wil mijn hoofd niet meewerken.

Mijn hoofd wil geen blog schrijven.

Dit weekend lukt het gewoon niet. Mijn hoofd is er niet bij. Inmiddels ben ik achter de schermen namelijk begonnen met mijn blog makeover. Het ging heel erg goed en het wordt prachtig. Alleen nu is er een probleem met de testomgeving, waarin ik bezig ben. Hij doet het niet meer en mijn hoofd is alleen maar bezig met het zoeken naar oplossingen. Wat is er precies kapot? Moet ik echt alles verwijderen en gewoon maar weer van voor af aan beginnen? Of is dit nog te verhelpen?

Uiteindelijk heb ik gisteravond zelf de problemen kunnen verhelpen. Ik weet niet eens wat er precies mis is gegaan, maar het is opgelost. Dus opnieuw beginnen, is niet meer nodig gelukkig.

Loslaten

Deze blog gaat natuurlijk niet over het oplossen van het probleem. Maar over het loslaten van het probleem en het even kunnen parkeren. Waarom is dat toch zo ontzettend lastig? Morgen moet ik werken. Dan biedt het werk genoeg afleiding om het probleem even te laten voor wat het is. Als ik niet aan het werk ben, ben ik in mijn hoofd de hele tijd bezig met mijn blog, zeker nu er iets kapot is.

Ik zie hier wel het voordeel van in. Als ik eenmaal bezig ben met met mijn blog te bouwen, dan ben ik heel erg gefocust en ben ik lekker bezig met bouwen. Dat is erg prettig. Maar het is ook wel fijn om het gewoon eens los te kunnen laten je op iets anders te richten.

Hoe laat jij iets los?

Afbeelding van Free-Photos via Pixabay 

Plaats een reactie