dobbelstenen die het woord blog vormen, een vulpen en een groen notitieblokje

Een blog vol lichtpuntjes #13: Eindelijk tijd voor de blog

Categorieen:Persoonlijk

2 reacties

Het is weer eens tijd voor een blog vol lichtpuntjes, volgens mij is dat al een flinke tijd geleden. Het is altijd goed om te kijken naar de dingen die wel goed gaan. Goed om daar weer eens de aandacht aan te besteden. Soms vind ik het lastig om te kijken naar wat er wel goed gaat en dan krijg ik bijvoorbeeld last van het imposter syndroom, zoals ik laatst al vertelde.

Kabels weggewerkt

Afgelopen zaterdag hebben we de kabels achter de tv weggewerkt. En het is zo fijn dat dat is gebeurd. Het staat een stuk netter en rustiger zo. Het is vandaag alweer Donderdag, maar nog steeds ben ik er enorm blij mee. Alles is weer netjes en schoon. Al die rondslingerende kabels zijn zo’n ergernis, nu zijn ze tenminste weggewerkt.


Over kabels gesproken: Ik heb sinds januari een Samsung Galaxy S21. Ik ben er nog steeds erg blij mee, maar er waren wat minpunten. Er zat onder andere geen stekkerblokje bij en de telefoon beschikt niet over een 3,5 mm koptelefoonaansluiting. Dat vond ik eerder geen probleem, maar nu miste ik het wel, aangezien ik mijn oude lader samen met de S9 aan mijn moeder heb gegeven. Ook vond ik het lastig dat ik mijn koptelefoon niet met het kabeltje kon aansluiten. Dit is handig, zodat je de koptelefoon ook kunt blijven gebruiken als de batterij leeg is. Dus ik kocht een nieuw stekkerblokje die ook op mijn kabel past en een verloopstukje met een 3,5 mm aansluiting. Het was niet bepaald goedkoop en het zijn maar kleine dingen, maar op de een of andere manier geeft het rust.

Toen de buren hier de voegen uit de muur aan het verwijderen waren en de batterij van mijn koptelefoon leeg was, kon ik deze toch blijven gebruiken toen ik aan het werk was. Dat was erg fijn!

mijn koptelefoon met het verloopstukje en het stekkerblok in de doos.
Mijn koptelefoon met het verloopstukje en het stekkerblok in de doos.

Bezig met de blog

Zoals je inmiddels vast wel weet, wil ik al een hele tijd de layout van mijn blog veranderen. Iets wat ik de hele tijd al voor me uitschoof omdat ik niet wist wat ik wilde. Daarnaast had ik het tijdens de verkiezingen had druk. Ik had maar weinig tijd, voor mijn blog. Maar nu zijn de verkiezingen voorbij, dus heb ik tijd. Ik moet er nu ook echt even tijd voor maken, want ik heb inmiddels een afspraak staan voor een nieuw logo. Dan is het wel handig als we ongeveer weten hoe de blog eruit komt te zien. Inmiddels heb ik ook wat ideeƫn over hoe ik wil dat het eruit komt te zien. Die ga ik verwerken in een mooi ontwerp.

Extra afgelost op mijn studieschuld

Ik heb een deel van mijn spaargeld gebruikt om extra af te lossen op mijn studieschuld. Ik heb nu minder op mijn spaarrekening staan, maar mijn studieschuld is nu wel en stuk kleiner. Weer een stapje dichter bij het schulden vrij zijn.

Dit artikel bevat een of meerdere affiliate links. Voor meer informatie, lees de disclaimer.

Afbeelding van Sophie Janotta via Pixabay

2 gedachten over “Een blog vol lichtpuntjes #13: Eindelijk tijd voor de blog”

 1. goeimorgen , Rules.

  zelfvertrouwen is geloven
  dat je een kracht bezit
  sterkte dan je angst en twijfel.

  ik trots aan jou !

  groetjes connie

  Beantwoorden

Plaats een reactie