Series kijken op Netflix op TV

Nog zoveel te kijken op Netflix

Categorieen:Life

Geen reacties

Sinds Corona, zijn we meer tv gaan kijken. Waar we eerder nog wel eens weg gingen, zijn we nu voornamelijk thuis. En kijken we veel TV. Ik vond het altijd al lekker om Netflix te kijken, nu is dat zelfs nog meer geworden. Het is zelfs zo dat wanneer ik klaar ben met werken ik van mezelf moet ontspannen met Netflix. Dat klinkt heel tegenstrijdig, maar het helpt wel om tot rust te komen en weer op te laden.

The Crown op Netflix

Netflix kan ik op allerlei manieren kijken: Op mijn telefoon, via mijn laptop en natuurlijk op de TV. Dat laatst vind ik het fijnst. Lekker onder een dekentje met een kopje thee en eventueel een warme kruik. Momenteel kijk ik The Crown, een serie over Queen Elizabeth vanaf de periode dat ze trouwde met Prince Philip. Ik ben nu bij Seizoen 4, waarin Prince Charles trouwt met Diana. Ik vind het een prachtige serie met goede acteurs. Er is wel wat te doen geweest om deze serie, maar dat maakt me niet zoveel uit. Ik weet dat het een serie is en geen documentaire. The Crown krijgt

Lucifer

Een andere serie die ik kijk is Lucifer, deze serie volg ik samen met mijn vriend. Het gaat over de duivel Lucifer, die zich verveelt in de hel. Daarom komt hij naar Los Angeles, waar hij een nachtclub begint en de politie helpt allerlei zaken. Later krijgt hij ook een relatie met Chloe, die rechercheur is. Ook deze serie vind ik fantastisch! Heel anders dan The Crown, maar ook heel mooi. Het leuke van deze serie is dat het van alles wat heeft. Het is grappig, maar ook spannend en het heeft drama en een beetje romantiek. We hebben nu alles gekeken en zijn halverwege seizoen 5. We wachten nu op het tweede deel. Daarna zal er nog een zesde en laatste seizoen komen.


Suits

Ik volg ook nog Suits, een serie over een advocatenkantoor in New York. Er zijn 9 seizoenen gemaakt. Ik ben nu halverwege seizoen 8 en ik zie nu net dat Netflix ook de rest van seizoen 8 heeft toegevoegd, dus ik kan, weer verder kijken. Meghan Markle speelde de rol van Rachel Zane t/m seizon 7. Ze stopte omdat ze ging trouwen met Prins Harry. Dat is weer de kleinzoon van Queen Elizabeth, waarop The Crown is gebaseerd. Ik zie verbanden. Na het vertrek vind ik de serie wel anders geworden. Wel leuk nog, maar anders leuk.

Nog veel meer te kijken op Netflix

En ondertussen valt er nog veel meer leuks te kijken op Netflix. Ik zie regelmatig aanraders voorbij komen, maar ik vergeet het weer. Het zou heel handig zijn om een nog-te-kijken-lijstje te maken, zodat ik niet meer vergeet wat ik nog wil kijken. Tegenwoordig kijk ik zoveel tv dat ik zelfs herinneringen instel in mijn agenda om iets terug te kijken. anders vergeet ik het gewoon terug te kijken.

Welke series of programma’s raad jij mij aan om te kijken op Netflix of op TV?

Foto door John-Mark Smith via Pexels

Plaats een reactie