Netflix kijken

I love Netflix Tag

Categorieen:Life

4 reacties

Alles gaat zo zijn gangetje en ik maak weinig mee. Ik moet oppassen dat ik niet een beetje in herhaling val. Mijn dagen bestaan nu voornamelijk uit leren, het huishouden, slapen, bloggen, onszelf thuis vermaken en af en toe de deur uit als dat nodig is. Ik vermaak mezelf onder andere met tv kijken. en ik vind het heerlijk om te ontspannen met Netflix. Ik kwam deze vragenlijst tegen op The Wildflower Hippie en ik vond het een leuk idee om deze ook eens in te vullen.

Kijk je liever series of films?

Ik vind zowel series als films leuk om te kijken. Al kijk ik de laatste tijd voornamelijk series. Waarom weet ik niet. De laatste film die ik heb gezien, keek ik niet op Netflix. De meeste films die ik kijk op Netflix, heb ik al eens gezien en sowieso heb ik het gevoel dat series populairder zijn tegenwoordig, waardoor je deze sneller kijkt. Maar ik kijk ook graag naar reality series en documentaires, zoals Tidying up with Marie Kondo of Minimalism: a documentary about the important things.

Kijk je op dit moment een serie? Zo ja welke?

Yes, op dit moment volg ik Suits. Ik ben nu bij seizoen 3 en ik heb nog wel even te gaan dus. Ik heb jaren geleden Suits geprobeerd te volgen, toen het nog op tv was, maar ik ben afgehaakt. Nu ben ik hem dus weer gaan volgen met succes! Ik was in eerste instantie eigenlijk ook wel benieuwd naar Meghan Markle, die de rol van Rachel Zane speelde. Zij heeft de serie verlaten toen ze met Prins Harry ging trouwen. Maar ik vind Suits eigenlijk een hele leuke serie om te volgen. Ik houd wel van series die niet alleen maar binnen een bepaald genre vallen.

Wat is je Netflix serie top 5?

 1. Lucifer
 2. A-typical
 3. Special
 4. Suits
 5. The Gilmore Girls

Er zullen vast nog meer series zijn die ik leuk vind, maar waar ik nu niet op kan komen. Dan zullen ze vast niet leuk genoeg zijn denk ik haha.

Wat is je Netflix film top 5?

Deze vind ik heel moeilijk, er staan zoveel leuke films op Netflix. Ik denk dat dit wel mijn top 5 is in willikeurige volgorde:

 • Silver Linings Playbook
 • The Notebook
 • Dirty Dancing
 • The Shawshank Redemption
 • Mamma Mia

Verder vond ik Coco, Inside Out en The Lego Movie erg leuk om te kijken samen met mijn zoon, alleen staan ze niet meer op Netflix.

Wat is je favoriete Netflix snack?

Chips en salsa of chocola of ijs of een toastje met iets lekkers. Eigenlijk alles wel wat op dat moment in de kast of koelkast of vriezer ligt wat lekker is om te snacken (ja, een vreetzak hier;-))

Wat is je favoriete Netflix plek?

Op de bank voor de tv, dat vind ik toch het prettigste, dat vind ik het meest relaxed.

Waar kijk je het liefst Netflix op? Tablet, TV, Laptop, Mobiel of iets anders.

Op de tv, vanwege het grote beeld. Heel af en toe wil ik nog wel eens via mijn laptop kijken en als het niet anders kan op mijn mobiel. Zo heb ik ooit Netflix op mijn laptop gekeken, toen ik een paar jaar geleden bij mijn moeder bleef slapen. Verder gebruik ik de apps op mijn laptop en mobiel voornamelijk om iets uit te zoeken wat ik graag wil zien.

Wat is je grootste tegenvaller op Netflix?

Het boek Eat, Pray, Love van Elizabeth Gilbert vond ik geweldig, dit in tegenstelling van de film. Deze vond ik erg langdradig en saai. Daarnaast heb ik het eerste en enige seizoen van Girlboss gezien, ik schreef erover, maar het was geen geweldige serie.

Stel je mocht iets toevoegen op Netflix, wat zou dat zijn?

Alle films van Harry Potter en of alles van Sex and the City. Nu is alleen Sex and the City 2 te zien. Ik vind het allemaal geweldig. Maar ook The Lego Movie zou leuk zijn.

Dit waren al mijn antwoorden over Netflix. Kijk jij graag naar Netflix? Wat zijn jouw favorieten?

Foto door freestocks.org via Pexels.

4 gedachten over “I love Netflix Tag”

 1. Hoi Rosita,

  Bedankt voor je lijstjes! Brengt mij ook weer op ideeën want er is zo enorm veel keus dat ik het lastig vind om iets leuks / nieuws te kiezen.

  Ik heb de Gilmore Girls-serie helemaal gezien op tv en nu op Netflix al een paar keer (helemaal niet verslaafd ofzo ;-), maar het is zo’n fijne niets-aan-de-hand-serie!)
  En Chesapeake Shores, ook zo’n fijne serie vind ik. Oh en Virgin River heb ik laatst uitgekeken. Nu is het wachten op een nieuw seizoen….
  Suits heb ik al een paar keer gehoord als tip, ga het toch een kans geven!

  De Harry Potter-films horen er zeker bij! Zo jammer dat die er niet op staan. En ik mis One Tree Hill, ken je die serie? Ik was groot fan toen het op tv was.
  Letters to Julliet, dat is nog wel een tip misschien. Romantisch, maar niet zoetsappig en met een goed verhaal. Hou ik wel van.

  Groetjes,
  Petra

  Beantwoorden

Plaats een reactie