Dit weekend gingen we eten bij de McDonald's bij het Gelredome in Arnhem

That’s life #17: Een weekend vol bezigheden.

Categorieen:Persoonlijk

Geen reacties

Na een week waarin ik vooral moe was, begon ik afgelopen vrijdag met het inhalen van de “schade” doordat ik de afgelopen week zo moe was en een aantal dingen niet gedaan heb. Zie het als een soort reset weekend, waarin ik alles weer op orde breng.

Bloedprikken

Sinds deze week is prikpost in Brummen weer open. Ik moest sinds maart al bloed prikken, dus dat heb ik vrijdag gedaan. Je moet hiervoor weel even een afspraak maken, maar eigenlijk vond ik dat wel fijn, want nu is het niet meer zo druk in de wachtkamer.Ik zie er altijd erg tegenop om bloed te laten prikken. Ik ben vrij lastig te prikken en het bloedprikken is niet altijd goed gegaan, waardoor ik bloedprikken best eng vind. Gelukkig zijn mijn ervaringen met bloedprikken in dit ziekenhuis (waar de prikpost onderdeel van is) vrij goed en ik merk dat mijn angst steeds minder wordt.

Fijn gesprek

Vrijdag had ik trouwens ook een leuk en en fijn gesprek gehad via videobellen. Daarna ben ik even gaan slapen. Videobellen is heel handig om contact te houden met anderen, maar het is ook vrij vermoeiend. ’s Avonds heb ik voor het eerst sinds 6 maanden mijn zoon weggebracht met de trein. Het was als van ouds, alleen droegen we nu mondkapjes. Wat ik nu wel lastig vind is hulp vragen bij het uitstappen. Ik doe het wel en draag mijn mondkapje, maar prettig vind ik het niet.


Eten bij McDonald’s

Zaterdag ben ik even weggeweest met mijn vriend. Oorspronkelijk zouden we niet lang weg zijn, maar er waren werkzaamheden op de A12 en we werden omgeleid via de A15, daar was een ongeluk gebeurd. We stonden behoorlijk lang in de file. We wilden ook nog langs McDonald’s, door de McDrive. Omdat we zo lang in de auto zaten, zijn we toch maar binnen gaan eten. Dat deden we bij de McDonald’s bij het Gelredome in Arnhem. En dat beviel best goed met alle maatregelen die ze hadden genomen. Dit in tegenstelling tot een eerdere ervaring bijeen andere McDonald’s. Ik heb die nieuwe spicy McNuggets geprobeerd, dat is de tijdelijke pittige versie van de McNuggets. Ik vond het erg lekker! Lekkerder dan de gewone variant als je het mij vraagt.

’s Middags zijn we naar mijn schoonmoeder geweest, daar heb ik ook even aan mijn cursus gezeten. Vervolgens hebben we thuis gegeten. Op de een of andere manier was het eten mislukt, dus uiteindelijk hebben we maar wat besteld bij de plaatselijke shoarmatent. ’s Avonds gingen we langs bij vrienden van ons, dat was erg gezellig. Het was zaterdag dus een behoorlijke drukke dag, van het huishouden is zaterdag niet veel terecht gekomen.

Zondag, dingen thuis doen.

Vandaag is het zondag en probeer ik van alles te doen op een rustig tempo. Dus voornamelijk opruimen, de was, stofzuigen en tussen alle bezigheden door deze blog schrijven. Ik kreeg nog een mail van de school van mijn zoon. Morgen en dinsdag is er een roosterwijziging, dus moet mijn zoon ook thuis online les volgen. Om dit extra duidelijk te maken, zet ik de roosterwijziging van school ook in het dagelijkse lijstje van thuis.

Dit was best een druk weekend, zeker zaterdag. Eigenlijk was het dit weekend een beetje te druk, maar het was wel leuk!

Plaats een reactie