Een gekkenhuis en het zwembad van Rhienderoord als Sinterklaas surprise.

That’s life #9: Gekkenhuis en nieuwe dingen

Categorieen:Persoonlijk

Geen reacties

Het is vandaag zondag 2 december en ik begin nu pas aan deze blog die morgen 3 december online moet komen. Het is de laatste dagen een gekkenhuis. Ik ervaar het als heel druk, met mijn blog, het huishouden, trainingen die ik ga volgen en werkzaamheden die ik ga doen. Daarnaast is er natuurlijk nog Sinterklaas, een aantal verjaardagen en Kerst. Wij doen eigenlijk niets met Sinterklaas, maar mijn zoon moet wel een surprise maken voor school, dus daar waren we best druk mee. Vanavond hebben we hem afgemaakt. Het resultaat zie je hier boven, het moet het zwembad van Rhienderoord hier in Brummen voorstellen.

Gekkenhuis

Vandaag is mijn vriend ziek, dus ik heb vandaag minder hulp dan normaal. Ik moet nog boodschappen doen, mijn zoon ophalen, Zijn lijstjes met picto’s maken, deze blog schrijven en schoonmaken. En laat ik gisteren nu net mijn Dyson stofzuiger uit elkaar hebben gehaald en schoongemaakt. Hetzelfde heb ik gedaan met mijn kruimeldief, die ik aan mijn moeder ga geven. Omdat ik de kruimeldief al heel lang heb en nooit echt goed schoongemaakt, was dat een flinke klus. De Dyson viel gelukkig mee, dat is ook niet raar, aangezien ik hem nog niet zo lang heb. Omdat vooral het aanrecht, eettafel en de badkamer schoongemaakt moeten worden, heb ik niet zoveel aan mijn andere stofzuiger met zak, die is voor mij ook erg lastig in gebruik. Gelukkig kan ik vanavond weer de Dyson gebruiken.

Ziek

Mijn vriend kan er ook niks aan doen dat hij ziek is, maar toch vind ik dagen als deze erg moeilijk omdat alles op mij neerkomt en ik niet de energie heb om alles te doen. Toch probeer ik zoveel mogelijk te doen, omdat het anders helemaal veel wordt.

Nieuwe dingen en werkzaamheden

Ik ga de komende tijd met andere dingen bezig. Zoals je misschien wel weet heb ik regelmatig gesprekken met het UWV omdat ik graag aan het werk wil. Via het UWV kwam ik bij de REALISTENacademie. Hier krijg ik trainingen en masterclasses om mijn eigen vaardigheden te verbeteren. Daarnaast geven we voorlichting aan bedrijven en scholen over hoe het is om met iemand te werken die een arbeidsbeperking heeft.

Voor mij is dit heel erg waardevol en leuk om te doen. Niet alleen leer ik er veel van, maar kan ik ook anderen helpen, door voorlichtingen te geven en te pitchen bij werkgevers en scholen.

Eerst ga ik 5 trainingen volgen, deze beginnen morgen op 3 december in de avond. de laatste training is half januari. Ik ben heel erg benieuwd!

Ook ga ik  (als het goed is) de website beheren voor de PvdA hier in Brummen.

Ik kijk heel erg uit naar deze dingen. Het lijkt me erg leuk en ik doe er ervaring mee op.

Plaats een reactie