Mijn Echte Post Is Cool cadeatjes

Voor de 2e keer meegedaan aan Echte Post Is Cool!

Categorieen:Life

5 reacties

Ik deed voor de tweede keer mee aan Echte Post Is Cool(EPIC)! Vorige keer had ik Froukje, die mijn pakketje uitpakte in een filmpje, dus ik dacht, dat ga ik ook doen! Dus bij deze.

Lieke van Liefsvanlieke.com had voor mij hele leuke cadeautjes gekocht én gemaakt.

Wat zat er in het Echte Post Is Cool pakketje van Lieke?

 • Ze had voor mij een katoenen tasje gekocht en zelf de tekst: “Very Little is needed to make a happy life” Echt een tekst die bij mij past.
 • Verder zat er een chocolade reep in, die ik nog niet eerder had gegeten, dus ik ben benieuwd!
 • Lieke had er ook nog een pakje met markeerstiften bij gedaan, zodat ik de tas verder kan versieren.
 • Ik kreeg een doosje thee, de favoriete thee van Lieke, straks maar eens proberen!
 • En ze had een lekkere bakmix voor muffins erbij gedaan. Die ga ik gezellig met mijn zoon maken!

Ik vind het echt een heel leuk pakketje dat ik heb gekregen. Het is leuk om een cadeautje te krijgen, maar Lieke heeft echt gekeken naar wat ik leuk vond en graag zou willen hebben. Namelijk dingen die ik goed kan gebruiken of op kunnen. En ook nog lekkere dingen! Dus dat komt wel Goed.  Inmiddels heb ik de thee en de chocola geprobeerd en dat was erg lekker!

Mijn Echte Post Is Cool lootje

Zelf had ik Linda als lootje. Erg leuk! We volgden elkaar al een tijdje via Twitter. Toevallig woont ze niet zo ver hier vandaan. Ik had het pakketje zo bij haar kunnen afleveren, bij wijze van spreken. En zo hebben we wel meer overeenkomsten. Ik vond het belangrijk om iets te kopen wat echt voor haar was. Ze schreef in haar “lootje” dat ze het fijn vindt om momentjes voor zichzelf in te bouwen. Dus kocht ik een pakje met geurkaarsjes, een lekkere reep Tony’s Chocolonely  (onze favoriete smaak!) en een boekenbon. Het notitieboekje en de paperclips komen vast goed van pas bij haar werk als tekstschrijver. Verder vond ik het kaartje een prachtige tekst hebben, ik hoop dat ze ‘m inlijst en in haar kantoor hangt.

Echte Post Is Cool!

Echte Post Is Cool is bedacht en georganiseerd door Inge en Northflix voor de vijfde keer. Dus een big shout out naar deze toppers, die hier zoveel werk en liefde in hebben gestopt!

Wat voor cadeautjes vind jij leuk om te krijgen?

 

5 gedachten over “Voor de 2e keer meegedaan aan Echte Post Is Cool!”

 1. Wat is het leuk om je eerste reactie te zien als je de cadeautjes uitpakt.
  Vooral bij de thee heb ik even moeten lachen. Het is een vrij onbekend merk, dus niet gek dat je het niet kende. 😉
  Ik ben blij dat de cadeautjes zo in de smaak vallen en wens je nog veel bakplezier en genietmomentjes van jet lelkers en de tas.

  Beantwoorden
  • Wat is het leuk om je eerste reactie te zien als je de cadeautjes uitpakt.
   Vooral bij de thee heb ik even moeten lachen. Het is een vrij onbekend merk, dus niet gek dat je het niet kende. 😉
   Ik ben blij dat de cadeautjes zo in de smaak vallen en wens je nog veel bakplezier en genietmomentjes van het lekkers en de tas.

   Beantwoorden
 2. Super leuk Rosita! Zie je wel dat het reuze meevalt 😉 Ik vond het een hartstikke leuk filmpje 🙂 ben ik veel te schijterig voor. 😉 Je hebt hele leuke dingen gekregen van Lieke, zeker die tas is super handig en mooi gemaakt. 🙂 Voor Linda heb je ook een mooi pakket samengesteld met een boekenbon, geurkaarsen en ook nog wat te snoepen. Leuk dat je weer hebt meegedaan aan Echte Post Is Cool, vinden wij heel erg gezellig! 🙂

  Beantwoorden
  • Dankjewel Inge! Ja ik ben er erg blij mee! Dit soort dingen vind ik het allerleukste om te krijgen. Ik vond het erg leuk om mee te doen en super dat jullie dit weer hebben georganiseerd.

   Beantwoorden

Plaats een reactie