De Koffie TAG

Categorieen:Life

4 reacties

Ik ben echt een liefhebber van warme dranken. Soms vind ik fris ook wel lekker, maar meestal ga ik voor koffie of thee. Vandaag ga ik het vooral hebben over koffie, want ik ben gevraagd door Serah om de Koffie TAG in te vullen! Ontzettend leuk, want ik hou wel van een lekker kopje koffie. Deze TAG is trouwens bedacht door Iris van ikbenirisniet.nl.

Wanneer dronk jij je eerste kop koffie? En hoe smaakte dat?

Phoe dat is lang geleden! Volgens mij was dat ooit bij mijn oma een kopje filterkoffie. Dat vond ik toen best lekker. Maar later vond ik dat niet zo lekker meer. Een hele tijd later dronk ik bij een huisgenoot Senseo koffie en dat vond ik erg lekker!

Met wie drink jij graag koffie?

Dat maakt me niet zoveel uit. Ik vind het gezellig om met mijn familie koffie te drinken, met wie er ook op bezoek is of in  mijn eentje. Ik ben namelijk de enige in huis die koffie drinkt, want mijn vriend is een echte theeleut en mijn zoon is te jong.

Op welke momenten van de dag drink je koffie?

Eigenlijk altijd ’s morgens. Ik begin tegenwoordig vaak de dag rustig met een kopje koffie, voor ik begin met de dingen die ik moet doen. ’s Middags en ’s avonds drink ik liever thee.

Wat is je favoriete koffie variatie?

Ik heb een Senseo Latte Duo die naast de gewone bekende Senseo koffie ook Café Latte, Latte Macchiato en Cappuccino kan zetten. Ik drink het liefste een Café Latte en als ik bij Starbucks ben neem ik een Café Latte met vanille siroop.

Wat is je favoriete koffie merk?

De Senseo koffiepads. Ik drink tegenwoordig altijd Mild, maar Mocca Gourmet vind ik ook erg lekker. Ook zou ik graag een sterkere variant willen proberen, zoals espresso, maar ik ben bang dat ik die niet lust en het zonde vind van het pak met 36  Senseo pads. En sindskort ga ik ook graag langs bij Starbucks.

Probeer je vaak nieuwe soorten/smaken uit? Of blijf je trouw aan 1 soort smaak?

Ik blijf trouw aan een smaak. Eigenlijk omdat ik alleen Senseo lekker vind. Ik zal nu vast de echte koffieliefhebber beledigd hebben, maar ik vind het echt lekker. En de Café Latte bij Starbucks dan. Andere zetmethodes vind ik niet lekker.

Heb je aparte soorten/smaken in huis voor je gasten?

Nee, je drinkt maar wat de Senseo schaft! Men kan wel kiezen voor Café Latte, Latte Macchiato, Cappuccino of gewoon zwart. Er is me we eens om oploskoffie gevraagd, maar omdat ik het zelf niet drink vind ik het zonde om dat in huis te hebben. Ik vraag bij anderen ook niet persé om Senseo. Ik drink meestal thee bij anderen.

Waar koop jij je koffie?

In de supermarkt! Meestal bij AH of waar ik dan ook ben. En Starbucks koffie natuurlijk bij Starbucks.

Hoe drink jij je standaard kopje koffie?

Met opgeschuimde warme melk en 3 schepjes suiker. Ik ben een echte zoetekauw!

Wat vind je het lekkerste bij de koffie?

Ik eet niet zo vaak iets bij de koffie, maar als ik toch moet kiezen een stukje taart. De taart die ik vorig jaar voor mijn verjaardag maakte, vond ik erg lekker bij de koffie.

Heel gemeen: nooit meer koffie of nooit meer thee?

Ik kan heel erg genieten van een lekker kopje Senseo, maar als ik echt moet kiezen, dan toch maar thee. Dat drink ik vaker en daar lust ik ook meer soorten van.

Dit was het weer! Bij deze daag ik Falco uit om hem ook in te vullen! Ik heb namelijk gehoord dat hij een echte koffieliefhebber is.

4 gedachten over “De Koffie TAG”

  1. Leuk om te lezen! Ik voelde me vooral aangesproken, omdat ik ook echt van de warme dranken ben. Ik zit rustig met 30 graden warme chocolademelk te drinken op een terras. 😀 Verder ben ik een enorme theeleut, maar koffie lust ik helaas niet. Helaas, want de geur vind ik wel heel lekker! Ik snap eigenlijk niet zo goed waarom ik de geur zo lekker vind en het drankje zo vies… Waar zou dat toch aan liggen?

    Beantwoorden

Plaats een reactie