Vrouw die blij is en een gat in de lucht springt op het strand

Dingen die mij blij maken

Categorieen:Persoonlijk

6 reacties

Er is veel aan de hand in de wereld, geen leuke dingen en er zijn verschillende crisissen gaande in Nederland, daar maak ik me zorgen. Ondanks dat, kan ik nog wel genieten van kleine dingen, die mij heel erg blij en gelukkig maken op zo’n moment.

Blij van dansende mensen

Ik kwam laatst een filmpje tegen op Twitter en LinkedIn waarin iemand verschillende mensen op straat vroeg naar hun favoriete dans en vervolgens gingen ze samen op straat dansen. Het is een heel leuk filmpje geworden, waar je gelijk vrolijk van wordt. Sowieso is dansen op muziek een bezigheid waarvan je blij wordt.

Blij van een lekker ruikende parfum

Ik had een tijdje geleden een cadeaubon gekregen om te besteden bij ICI Paris XL. Laatst was mijn parfum op en ik heb van de cadeaubon een nieuw parfum gekocht. Ik koos voor een eau de parfum: Mugler Angel Nova. Ik vind hem heerlijk ruiken en de fles is ook prachtig om te zien. Wanneer de fles op is, kun je een navulling kopen of hem na (laten) vullen in de parfumerie. Dat is een stuk duurzamer dan weer een hele nieuwe fles kopen.

Roze stervormige fles met zilveren dop met daarin de geur Angel Nova van Mugler.
Mugler Angel Nova

Lopen in de regen

Eigenlijk wilde ik met de fiets en de trein naar ICI Paris in Zutphen, omdat het regende en omdat mijn vriend naar een winkel in Apeldoorn wilde, zijn we daar naar ICI Paris geweest. We hadden de auto in de garage onder het stadhuis geparkeerd en vervolgens zijn we naar beide winkels gelopen. Die waren niet ver. Ondanks de regen, was het niet koud en hebben we lekker buiten gelopen. Daar heb ik erg van genoten.

Blij van koffie in de ochtend

Sinds ik mijn Nespresso apparaat heb, kan ik heel erg genieten van koffie in de ochtend, ’s Avonds drink ik nooit koffie, eigenlijk alleen in de ochtend. Maar ik kijk wel enorm uit naar de koffie in de ochtend.

De Nespresso Vertuo Plus
Mijn Nespresso Vertuo Plus machine, die een mok koffie zet.

Stukje fietsen

Ik vind het altijd wel lekker om te fietsen. Bewegen is altijd goed om te doen, maar vaak ook heel vermoeiend en het kan ook pijnlijk zijn. Maar fietsen gaat goed, dat kan ik een hele tijd volhouden. Vaak gun ik me niet echt de tijd om te fietsen, bovendien kreeg ik laatst een nare opmerking over mijn fiets, waardoor ik daar weer steeds aan word herinnerd als ik ga fietsen. Maar als ik eenmaal een stuk heb gefietst, geeft het zo’n goed voldaan gevoel!

Allemaal dingen, waar ik heel blij van word

Dit zijn allemaal kleine dingen die mij blij maken en waar ik enorm van kan genieten. Van welke dingen kun jij enorm genieten?

Afbeelding van Messan Edoh via Pixabay

6 gedachten over “Dingen die mij blij maken”

 1. Als je naar het nieuws kijkt dezer dagen in het inderdaad grotendeels kommer en kwel maar jammer genoeg kunnen we daar zelf weinig aan veranderen… wie zien wel wat de toekomst brengen zal, al zal die er niet makkelijker op worden. Door de kleine dingen in het leven vinden we gelukkig nog voldoende vreugde en genoegdoening om al het andere even te kunnen vergeten 🙂
  Fijne dag verder en vele groetjes.

  Beantwoorden
 2. Het filmpje is heel erg leuk. Ik heb het geretweet.
  Ik geniet altijd erg van de seizoenswisselingen. Ik vind het altijd heel leuk om kaarten te ontwerpen met seizoensafbeeldingen. Ik verheug me op de kerstkaarten die ik ga maken.

  Ik vind wandelen in de regen ook heel leuk, liefst wel met paraplu 🙂

  Beantwoorden

Plaats een reactie