maatschappelijk

Goed nieuws! Life update en blogdingetjes

Categorieen:Persoonlijk

4 reacties

Vandaag een blogpost met allerlei verschillende berichten omdat ze te kort zijn voor een apart artikel. Het zijn allemaal nieuwtjes die ik graag met jullie wil delen. Ik zal met het goede nieuws beginnen:

Persoonlijk

Morgen ga ik beginnen met revalideren!

Ik heb morgen en vrijdag afspraken in de Sint Maartenskliniek en volgende week dinsdag krijg ik daar een psychologisch onderzoek. Ik kijk er ontzettend naar uit!

Psycholoog

Vorige week heb ik het laatste gesprek gehad bij de psycholoog in Zutphen. Voor mijn gevoel had ik graag nog wat meer gesprekken gehad, maar het maximum was 10 gesprekken. Ik heb van de psycholoog een tip voor een boek over piekeren gekregen. Deze wil ik binnenkort gaan lezen. Misschien kan ik de dingen waar ik nog aan kan werken meenemen tijdens de revalidatie en mocht het nodig zijn dan kan ik na de revalidatie wel weer terecht bij de psycholoog.

Nieuwe spalk

Mijn nieuwe spalk is klaar! Officieel heet het een enkelvoetorthese (EVO). voor de geinteresseerden: het is een op maat gemaakte Toe off. Ik vind hem prachtig geworden. Hij is veel mooier afgewerkt als mijn vorige. Het mindere nieuws is alleen dat hij nog niet zo goed loopt. ik heb het gevoel alsof ik scheef loop. ik heb een extra zooltje meegekregen om ermee te oefenen en om te kijken of de spalk dan beter loopt. Binnenkort moet ik weer terug voor controle.

img_20160930_174151
Gipsen voor de spalk
Links de nieuwe spalk en rechts de oude spalk.
Links de nieuwe spalk en rechts de oude spalk.

Life

Correctbook

Een paar weken geleden heb ik een Correctbook gekocht. Ik was opzoek naar een notitieboekje om ideeen en dingen voor mijn blog in op te schrijven ook heb ik een klein kladbokje besteld. Het bijzondere aan de producten van Correctbook is dat het herbruikbaar is het is een combinatie tussen een schrift en een whiteboard. Je schrijft met een whiteboardpen in het schrift en daarna kun je het gewoon uitwissen. Ik vind het erg handig! En met de opbrengst steunen ze allerlei projecten die zich inzetten tegen analfabetisme in ontwikkelingslanden.

img_20161108_124552
Correctbook A5 Notitieboek en kladblokje

Minimalisme

Speelgoed

Afgelopen weekend hebben mijn zoontje en ik eindelijk de racebaan en nog wat ander speelgoed weggedaan. Mijn zoon zag nu ook in dat de racebaan kapot was en dat hij weg moest. Hij heeft heel veel speelgoed, dat is niet overzichtelijk meer, waardoor hij het niet goed kan opruimen. Dus dit is ook weer goed nieuws!

Blog

Ik wilde vanaf deze week elke maandag een artikel publiceren over minimalisme en op donderdag meer de artikelen over persoonlijke groei en lifestyle. Dat gaat niet lukken de komende twee weken omdat ik dan in het ziekenhuis ben en daarover wil schrijven. ik vind het lastig nu structuur aan te brengen in wanneer ik artikelen publiceer over minimalisme, lifestyle en persoonlijke dingen.

Ik had me nog niet bedacht hoe ik praktisch gezien zou gaan bloggen naast mijn revalidatie. Vorige week sprak ik hierover met mijn ergotherapeut. Revalideren is intensief, kost veel energie en bloggen kost natuurlijk ook energie, ondanks dat ik het erg leuk vind om te doen. De komende weken kan ik sowieso twee keer per week iets plaatsen. Hopelijk lukt dat ook als de behandelingen echt beginnen.

img_20161101_155427
Bloggen

3 maanden

Komende donderdag bestaat mijn blog precies 3 maanden! In korte tijd heb ik al een hele hoop geleerd! Ik vind het erg leuk dat jullie mijn artikelen lezen. Hartstikke bedankt! Hopelijk kan ik jullie inspireren. Ik heb wel een paar vragen aan jullie, willen jullie hieronder een reactie achterlaten:

 • Wat vinden jullie van mijn blog?
 • Wat vind je leuk om te lezen? En wat niet?
 • Wat zou je graag nog willen lezen of zien? 

4 gedachten over “Goed nieuws! Life update en blogdingetjes”

 1. Ik vind je blog erg overzichtelijk, wat ik me afvraag hoe maak je zo’n blog? Ik zit nl bij blogspot en vind dat lang niet zo fijn werken als dit. Moet je voor deze blog betalen? Soms vind ik het erg lastig om een goede koptekst te verzinnen. Leuk om deze te volgen. Groetjes Mirjam

  Beantwoorden
  • Dankjewel, wat leuk om te lezen! Mijn blog draait op WordPress. WordPress is gratis, maar ik betaal wel voor mijn domeinnaam en hosting. Daarnaast heb ik mijn thema gekocht. Je kunt ook kijken of WordPress.com iets voor je is. Dat is een beetje hetzelfde als blogspot. Dan heet je blog weblog.wordpress.com bijvoorbeeld. ☺️ Maar je kunt je natuurlijk ook meer gaan verdiepen in wat Blogger (blogspot) jou nog meer te bieden heeft. Ik zal straks je blog bekijken. Ik ben erg benieuwd!

   Beantwoorden

Plaats een reactie