Hallo, terug van mijn pauze

Ik ben weer terug van mijn pauze!

Categorieen:Over mij

Geen reacties

Eind juni kondigde ik aan een pauze in te lassen op mijn blog. Er liepen te veel zaken tegelijkertijd, waardoor ik niet de rust had om dingen af te krijgen. De pauze heeft me goed gedaan. Ik vond het heerlijk om even niets te moeten posten. Maar het heeft me wel aan het denken gezet.

Terug van mijn pauze

Ik zou eigenlijk afgelopen donderdag een blog plaatsen, maar door alle drukte had ik heel weinig tijd en energie om een blog te schrijven, dus heb ik dat niet gedaan. Nog steeds ben ik erg moe en heb ik op dit moment weinig energie om een blog te schrijven. Tijdens mijn pauze heb ik mijn portfolio gebouwd, dit was een opdracht voor mijn cursus. Dat vond ik heel leuk om te doen en daar heb ik veel van geleerd. Het portfolio is iets wat voor nu af is, maar waar ik later nog meer aan zal toevoegen. Ik ben er best trots op. Ik heb er een darkmode en een teller in gebouwd.

Minder bloggen?

Mijn pauze heeft me wel aan het denken gezet. Ik merkte voor mijn pauze dat 2 keer in de week bloggen wat te veel werd. Ik werk nu tenslotte ook 15 uur in de week. Daardoor heb ik minder tijd voor andere zaken. Misschien moet ik maar eens 1x in de week een blog schrijven of misschien wel het hele schema loslaten en bloggen wanneer ik daar tijd en energie en inspiratie voor heb. Bij dat laatste ben ik er bang voor dat ik mezelf geen tijd meer gun om nog een blog te schrijven, want er zullen dan altijd wel andere dingen zijn om te doen en dan is het ook wel heel makkelijk om te zeggen dat ik er geen zijn meer in heb.

Of misschien is er een andere manier om toch verder te kunnen met de blog. Met mijn cursus ben ik bijvoorbeeld elke dag even bezig en wanneer de tijd en energie het toelaten besteed ik er meer tijd aan. Misschien werkt dit ook voor bloggen? Ik weet dat voor mij vaste routines heel goed werken, alleen is mijn blog nooit echt een onderdeel van een routine geweest.

De Blogmakeover

Aan de makeover van mijn blog ben ik trouwens nog niet toegekomen, ook daar had ik te weinig tijd voor, maar dat komt wel, desnoods las ik nog een pauze in om me daarop de richten. Ik merk dat ik het lastig vind om me op zoveel dingen tegelijk te richten, maar aan de andere kant: niks moet.

Toch vind ik het ook wel weer fijn om weer een blog te schrijven. Dat voelt fijn en vertrouwd, het is voor mij ook een manier om alles op een rijtje te zetten. Dus het is ook weer fijn om weer terug te zijn! (hé dat rijmt ;))

Afbeelding van Derek Robinson via Pixabay

Plaats een reactie