pauze Rosita cerebrale parese #deweekvanRosita 4 jaar

Ik ga een pauze nemen van mijn blog

Categorieen:Over mij

5 reacties

Ik had het er al even over in mijn vorige blog en misschien zag je het ook wel aankomen: Ik ga een pauze nemen van mijn blog. Het gaat de laatste tijd erg goed met mij en dat moet zo blijven, dat is voor mij eigenlijk de reden dat ik even een break neem van de blog.

Waarom een pauze?

Sinds dat ik ben begonnen met rulesbyrosita.nl lag mijn focus altijd bij mijn blog. Ik vond dat het leukste dat er was en ik had er ook alle tijd voor omdat ik toch thuis was. Een tijdje zat ik eraan te denken om er mij werk van te maken, maar na een tijdje kwam ik er achter dat ik dat eigenlijk niet wilde. Ik kwam erachter dat ik liever aan de slag wilde als webdeveloper, dat was zo’n anderhalf jaar geleden. Sindsdien ligt mijn focus daarop en besloot ik dat bloggen een hobby moest blijven. Toen kwam Corona en ik merkte dat ik het steeds moeilijker vond worden om te bloggen. Net als de meeste mensen, zat ik ook thuis en maakte ik weinig mee. Daardoor had ik steeds minder inspiratie om een blog te schrijven.

De laatste tijd merk ik dat ik er tegen aan zit te hikken dat er weer een blog gepubliceerd moet worden. Ik heb wel ideeën over wat ik wil schrijven, maar geen tijd en rust om dat goed onder woorden te brengen, dus schrijf ik maar over iets anders.

Wat wil ik?

Ik wil sowieso door met mijn blog. Daarvoor wil ik terug naar de basis: Laten zien hoe het is om te leven met mijn CP en dat dat ook gewoon “normaal” is en ok is. Maar nu lukt dat niet. Ik werk als Front-End developer en leer daar voor. Dan ben ik achter de schermen druk met een nieuw uiterlijk voor de blog aan het bouwen. En natuurlijk heb ik ook nog mijn gezin.

Daarom heb ik besloten dat ik de hele maand juni geen blogs ga publiceren, zodat ik tijd heb om achter de schermen aan de blog te werken om alles af te maken. Ook wil ik een portfolio maken, dit is een opdracht voor mijn cursus. En als laatste wil ik de tijd nemen om een goede blogplanning te maken, zodat niet steeds op het laatste moment blogs aan het schrijven ben. Hoewel deadlines voor mij goed werkten, heb ik er nu te veel stress door.

Ik neem de rest van de maand pauze. Het is de bedoeling dat er op 1 juli weer blogs online komen. Ik zal deze maand uiteraard oude blogs blijven delen op sociale media en je kunt blijven lezen en reageren. En je vragen stellen.

Ik wil trouwens ook eens een keer een Q & A (zoals ik dat al eerder heb gedaan) blog doen en daarvoor heb ik vragen van jullie nodig. Dus heb je een vraag over het leven met CP? Stel hem in in de comments of via Facebook, Twitter of Instagram.

Tot 1 juli!

5 gedachten over “Ik ga een pauze nemen van mijn blog”

  1. Zo herkenbaar dit, ik zit er ook aan te denken om te ‘stoppen’. En daar bedoel ik dan mee niet meer twee keer per week maar bloggen ,maar alleen als ik echt iets leuk of interessants te melden heb. Hopelijk kan ik zo minder dingen met een betere kwaliteit doen. Dus geniet van je rust, je hebt helemaal gelijk!

    Beantwoorden
    • De rust heeft me goed gedaan. Het was fijn om even niks te hoeven publiceren. Ik merk wel bij mezelf, dat wanneer ik er geen vaste tijd aan koppel, dat er dan helemaal niks meer van terecht komt omdat ik dan gewoon andere dingen ga doen. Nu wil ik elke dag een beetje schrijven. Eens kijken of daardoor het schrijven beter zal gaan.

      Beantwoorden

Plaats een reactie