Mijn Pandora armband

Mijn Pandora armband

Categorieen:Updates

Geen reacties

Al jaren (denk zeker als meer dan 10 jaar), heb ik een Pandora armband. Het heeft een hele speciale betekenis voor me. De bedels die eraan hangen heb ik gekregen of gekocht tijdens bijzondere momenten, de afgelopen 10 jaar.

Ik ben erg zuinig op mijn armband en ik draag hem vaak als ik ergens heen ga, zoals familiebezoek of een avond uit. Tijdens het werken draag ik het nooit, omdat het niet prettig zit tijdens het typen.

Afgelopen weekend ontdekte ik dat de veiligheidsketting, die je eraf zou moeten kunnen halen, helemaal vast zat. Balen. De armband is nog steeds te dragen, maar dit hoort niet.

Schoonmaken

Een tijdje geleden kocht ik een schoonmaaksetje bij Pandora om mijn armband en de bedels. Toen had ik voor het eerst mijn armband schoongemaakt en wat was ie vies! Nu dacht ik het probleem met de veiligheidsketting op te lossen door het schoon te maken. Misschien zit er vuil tussen de armband en de ketting. Het hielp niet, er is nog steeds geen beweging in te krijgen. Binnenkort ga ik ermee naar de Pandora Store. Misschien kunnen zij het oplossen.

Mijn Pandora Sieraden

Vroeger (toen ik nog jong was;)), droeg ik altijd sieraden. Tijdens mijn zwangerschap ben ik ze allemaal kwijtgeraakt. Jaren heb ik geen sieraden meer gedragen, tot zo’n 12 jaar geleden, toen ik deze armband kocht. En in de loop der tijd heb ik meerdere sieraden gekocht en gekregen. Die ik nu allemaal in mijn Pandora sieradendoos bewaar.

Ik probeer zoveel mogelijk sieraden te dragen die ik zelf om kan doen. Deze armband is de uitzondering, maar hij is dan ook zeer speciaal.

Plaats een reactie