Rosita op de traplift, een update. hulpmiddelen stigma en beeldvorming Mijn traplift, ook technologie waar ik niet zonder kan.

Traplift update en een gewone update!

Categorieen:Over mij, Updates

4 reacties

Gisteren was ik nog wat helemaal vergeten te vertellen over mijn traplift en in plaats van het bericht aan te passen, dacht ik, laat ik maar eens een extra update plaatsen.

Traplift

Het afgelopen jaar heb ik best wat problemen gehad met mijn traplift. De monteur is 4 keer langs geweest voor een storing en 1 keer voor het onderhoud, wat een paar maanden heeft geduurd voor dat plaats vond. Dat is best veel in een jaar.

Mijn traplift. die heeft een update gekregen
Mijn traplift.

Mijn traplift heb ik nu zo’n 8,5 jaar. Dat is best oud. En omdat er zoveel storingen waren heeft de gemeente besloten, dat de stoel van mijn traplift vervangen moest worden. Daarnaast is het onderhoudscontract met Handicare vernieuwd. Dit alles is goedkoper dan een nieuwe traplift. Hier ben ik dus enorm blij mee. Als er een nieuwe moest komen, had ik dat ook niet erg gevonden. Ik wil gewoon een goedwerkende traplift en niet steeds hoeven te denken, wanneer die weer kapot gaat. En bij een nieuwe had, ik ook een andere leverancier gehad. De monteur van Handicare ken ik ondertussen en dat is een hele leuke monteur. 🙂

De stoel ziet er trouwens precies hetzelfde uit als de oude stoel. Alleen draait deze bovenaan de trap 90 graden, waardoor opstappen nog makkelijker gaat. En de oude stoel maakte bij het draaien best wat lawaai, deze is heel stil, ook heel fijn. Nu kan ik ook de trap op sluipen.;-)

Update

En als laatste nog een update van mezelf. De laatste tijd kom ik niet veel meer aan bloggen toe. Ik merk dat ik niet zo goed weet waar ik over moet schrijven en ik heb wel wat ideeën, maar dat kost tijd. Geïnspireerd door het prachtige account van Eva(longeneeselijk), dacht ik dat het misschien leuk en fijner is om meerdere korte updates te schrijven over mijn dagelijks leven met CP. Een soort posts dat je normaal op social media deelt, maar dan hier. Dat maakt me ook minder afhankelijk van andere platformen, zoals Twitter etc. Verder blijft het het zelfde. Posts worden nog steeds overal gedeeld, maar ze zijn gewoon korter en wat vaker.

Ik hoop dat mijn idee gaat werken, het is een spontaan idee, maar zo is het ook met deze blog begonnen.

4 gedachten over “Traplift update en een gewone update!”

 1. Hi Rosita,

  wat fijn dat je traplift weer geupdate is. Op naar de volgende 8,5 jaar. Wat betreft je blog. Ik herken dit wel. Kijk naar mijn website en je ziet dat in het begin ik vrij actief was maar op dit moment gebruik ik het alleen maar als een soort van extern geheugen voor mijzelf. Is dat erg? Nee lijkt mij niet. Het is je eigen site/blog en dus bepaal jij de regels wat je er wel en niet op zet. Je moet je niet druk maken over wat anderen er van vinden. Je kunt zaken aannemen / aanpassen maar het is en blijft jou site

  Beantwoorden
  • Ja heerlijk he? Ik ben zo blij met mijn traplift.
   Ik bepaal inderdaad wat ik wel en niet deel, maar ik vind het zelf vooral jammer. Ik deel vaak dingen rechtstreeks op sociale media, waar het er nogal rommelig aan toe gaat, zoals op Twitter, dus ik dacht, waarom deel ik het niet gewoon hier op mijn eigen website.

   Beantwoorden
 2. Hopelijk heb je met deze nieuwe lift minder storingen, want de vorige leek me echt onbetrouwbaar geworden…
  Wat je nieuw berichtenritme betreft, je moet steeds doen waar jij je het beste bij voelt en wat binnen je mogelijkheden ligt. Voel je nooit over iets schuldig op dat vlak 😉

  Beantwoorden
  • Ik ben erg blij ermee! Fijn om weer een betrouwbare stoel te hebben. Ja klopt, ik voel me ook niet schuldig, maar ik vind het zelf vooral jammer. Ik deel vaak dingen rechtstreeks op sociale media, waar het er nogal rommelig aan toe gaat, zoals op Twitter, dus ik dacht, waarom deel ik het niet gewoon hier op mijn eigen website.

   Beantwoorden

Plaats een reactie