Het eindresultaat

Rommelen in huis: Kabels wegwerken

Categorieen:Persoonlijk

Geen reacties

Een tijdje geleden, kochten we een nieuwe tv. In eerste instantie hoefde het van mij niet zo. Onze tv werkt prima, maar mijn vriend wilde het graag. En ik moet hem gelijk geven: Het is prachtige tv. De “oude” tv hangt nu boven in onze slaapkamer. De tv die daar eerder hing, was wel erg oud, dus die hebben we weggedaan.

De vorige tv stond altijd op een tv meubel. Dat tv meubel stond een stukje van de muur omdat er een hoop kabels lagen. Dat wilden we niet meer. Bovendien is deze tv een stuk groter en het zag er nogal lomp uit, zo’n grote tv op het tv meubel. We hebben de tv opgehangen en dat ziet er erg mooi uit. Alleen hingen en lagen er nog steeds een wirwar aan kabels overal.

De kabels bij mijn bureau weggewerkt
De kabels bij mijn bureau weggewerkt

Kabels wegwerken

Afgelopen zaterdag hebben we alle kabels rond de tv weggewerkt. Ik had eerder al de kabels bij mijn bureau weggewerkt en dat ziet er erg netjes uit. Dus nu waren de kabels bij de tv aan de beurt. We haalden zoveel mogelijk los en maakten deze schoon. Ook ging ik met de stofzuiger langs verschillende apparaten. Daarna tilde mijn vriend alle kabels op, zodat ik er onder goed kon stofzuigen. Het was een hele stoffige bende. Dat kwam omdat we daar niet goed bij konden omdat de tv altijd er voor stond. Nu alle stof wegwas , konden we de kabels bij elkaar binden en netjes wegwerken. De kabel van de Raspberry Pi en de kabels van de tv stopten we in een kabelgoot, die we nog hadden liggen. De andere kabels hebben we met Tie -rips bij elkaar gebonden en netjes weggewerkt. De kabelbox, die achter het tv meubel stond, hebben we nu verplaatst, waardoor het tv meubel tegen de muur aan kan staan. We kunnen er nu ook makkelijker bij. Dat is erg prettig, als we bijvoorbeeld de kerstboom neer willen zetten. En het fijne is, dat we alles al in huis hadden om alles mee weg te werken, dus we hebben niks hoeven kopen.

In eerste instantie wilden we ook een nieuw tv meubel, maar we hebben nu besloten om het zo te laten. Alles is nu netjes weggewerkt. Je ziet ze wel, maar nu is alles bij elkaar gebonden en dat oogt toch een stuk netter!

Het eindresultaat
Het eindresultaat

Andere dingen

Verder waren er nog andere dingen die moesten gebeuren. De badkamerlamp was kapot, dus deze hebben we vervangen. Verder heb ik de administratie opgeruimd. Voor de administratie had ik nieuwe mapjes gekocht, zodat je ook dikkere documenten in mappen kunt opbergen. Nu zit alles bij elkaar. Dat is dan ook weer gebeurd.

Ik houd er wel van om lekker te rommelen in huis. Dit soort klusjes, zijn niet de meest leuke dingen om te doen, maar ik kan wel enorm genieten van het eindresultaat. Wat doe jij als als jij een dagje gaat rommelen in huis?

Dit artikel bevat een of meerdere affiliate links. Voor meer informatie, lees de disclaimer.

Plaats een reactie