That’s life #12: Ik heb hoofdpijn, waar komt het vandaan?

Dit weekend had ik lekker bezig kunnen zijn in huis en achter de laptop. Helaas werd ik zaterdagochtend wakker met knallende hoofdpijn. Dus er kwam niks terecht van alle plannen in huis. Gelukkig heeft mijn vriend een hoop gedaan. Ook was ik misselijk en moest ik overgeven. Niet fijn. ‘s avonds heb ik wel gewoon gegeten en kon ik alles binnenhouden.

Waar komt die hoofdpijn toch vandaan?

Afgelopen woensdag had ik ook al hoofdpijn, maar toen ging het wel beter. Ik kon gewoon doen wat ik wilde doen. Ik heb regelmatig last van hoofdpijn en ik vraag me af waar het vandaan komt. Een tijd geleden dacht ik dat het aan mijn drain lag, maar dat bleek niet zo. Daarna merkte ik dat ik te weinig dronk en ik merkte als ik genoeg drink, dan heb ik geen hoofdpijn. Maar dit is weer anders. Ook weer roept er een stemmetje in mijn hoofd: “Het zal toch niet de drain zijn?” Daar probeer ik niet aan te denken. Als het echt aan de drain ligt is het goed mis.

Spanningshoofdpijn of Migraine

Aan de ene kant denk ik dat het spanningshoofdpijn kan zijn, maar ik zit ook aan migraine te denken, aangezien het vrij heftig is en ik de symptomen van migraine wel herken. Ik kon gisteren vrijwel niks en vandaag (zondag) lijkt het iets beter te gaan. Ik heb niet meer overgegeven en heb de hele ochtend in bed gelegen. Nu voel ik me goed genoeg om deze blog te schrijven en wat kleine dingetjes in huis te doen. En ik hoop dat het zo blijft.

Hoe het nu komt? Geen idee. Ik heb afgelopen vrijdag wel in de regen gefietst en kwam kletsnat thuis, maar dat lijkt me niet de oorzaak. Ik wil aankijken hoe het verder gaat en als ik dit vaker heb, ga ik toch maar eens langs de huisarts.

Wat is jouw ervaring met hoofdpijn?

Afbeelding van Lukas Bieri via Pixabay.

Plaats een reactie

Deze website plaatst cookies om goed te kunnen functioneren. Voor meer informatie en instellingen, lees de   Privacyverklaring.

Cookie instellingen

Hieronder kun je kiezen welk soort cookies je op deze website toestaat. Klik op de knop " Bewaar cookie-instellingen" om je keuze toe te passen.

Functionele cookiesRulesbyrosita.nl maakt gebruik van functionele cookies. Deze cookies zijn nodig om deze website goed te laten werken.

Analytische cookiesRulesbyrosita.nl maakt gebruik van analytische cookies om deze website te analyseren en te optimaliseren voor onder andere de bruikbaarheid.

Sociale mediaRulesbyrosita.nl plaatst cookies voor sociale media om u inhoud van derden, zoals YouTube en Facebook, te laten zien. Deze cookies kunnen jouw persoonlijke gegevens volgen.

AdvertentiesRulesbyrosita.nl plaatst advertentiecookies om u advertenties van derden te tonen op basis van uw interesses. Deze cookies kunnen jouw persoonlijke gegevens volgen.

OverigeDeze website plaatst cookies van derden en van andere diensten van derden, die geen analytische, sociale media of advertenties zijn.