laatste start Uitzicht op Nijmegen

That’s life #4 fiets kapot, ik kapot

Categorieen:Persoonlijk

4 reacties

Het nieuwe jaar start voor mij niet zo goed. Zoals je laatst hebt kunnen lezen, heeft mijn fiets het begeven. De trapondersteuning is kapot. Gelukkig kan het wel gerepareerd worden, heb ik inmiddels begrepen. Hierdoor heb ik gelukkig weer wat duidelijkheid.

Wanneer mijn fiets gerepareerd gaat worden, weet ik nog niet, maar in ieder geval gaat het gemaakt worden.

Is de drain kapot?

Ik had al langer last van hoofdpijn van tijd tot tijd. Begin december viel ik zelfs flauw. Daarom heb ik een afspraak gemaakt in het ziekenhuis om mijn drain te laten controleren. Door de drukte en de feestdagen had ik uiteindelijk pas op 22 januari een afspraak. Of het allemaal met elkaar en met de drain te maken heeft, weet ik niet.

De laatste paar weken had ik weer last van hoofdpijn, maar ik liet het er niet bij zitten. Ik deed gewoon de dingen die ik moest doen en die ik leuk vond. Zo had ik een masterclass voor een structuurjunkie in spe gewonnen bij Cynthia omdat ik het boek had gereserveerd. Dat was zaterdag 20 januari. Het was erg leuk, gezellig en interessant. Daar had ik ook hoofdpijn, maar ik liet me niet kennen. Ik wilde er perse bij zijn.

Maandag 22 januari ging ik dus naar het ziekenhuis. Mijn drain zit vlak onder de huid, waardoor de dokter goed kon voelen of er iets mis was. Daarna moest ik röntgenfoto’s laten maken en een afspraak maken voor een MRI scan. De MRI krijg ik op 10 februari. Toen ik thuis kwam, belde de dokter en op de foto’s is te zien dat mijn drain los zit. Dit vermoeden had de dokter dus al tijdens de controle.

Hoe nu verder is nog onduidelijk. We wachten eerst de MRI af en daaruit moet blijken wat er gaat gebeuren.

Pijn

Ik merk dat ik nu best veel pijn heb bij mijn drain. Maar ik kan de pijn verzachten met paracetamol. Verder probeer ik het er mee te doen, als het me te veel wordt, kan ik altijd contact opnemen met het ziekenhuis. Wel heb ik besloten om al mijn afspraken per direct af te zeggen.

Hopelijk houd ik het vol.

4 gedachten over “That’s life #4 fiets kapot, ik kapot”

 1. goeiavond, ik ben wel schrok over jou verhaal, wat is erg verveld en ja jij goed gedaan altijd zegt naar dokter contacten blijven.
  hebt jij ook EEG onderzoek hersen gedaan?
  Toen 30 jaar ik had raar het mijn hoofd soort stroom ( niet altijd) , ik as naar neurologarts geweest.
  ik was EEG onderzoek het hersen. ales goed mijn hersen.

  veeel beterschap en sterkte en veel succes voor MRI !!!
  ik duimpjes aan jou .

  Groejtes Connie

  Beantwoorden
  • Hoi Connie, Dankjewel en bedankt voor je reactie. Erg lief! Gelukkig is het niet zo dringend dat ik gelijk geopereerd moet worden. Ik heb vroeger als kind een EEG onderzoek gehad. Fijn dat alles goed is na jouw EEG.

   Beantwoorden

Plaats een reactie