Naar de tandarts

That’s life #19: Tandarts en minder bloggen

Categorieen:Persoonlijk

1 reactie

Vorige week moest ik naar de tandarts, het ging minder goed dan ik verwachtte. Daarnaast ben ik sinds mijn blogpauze minder gaan bloggen, dat blijft voorlopig zo. Vandaag dus een blog over allerlei kleine dingen.

Naar de tandarts

Ik laat elk half jaar mijn gebit controleren door de tandarts. De afspraak is altijd samen met mijn zoon. Echt hele grote problemen hebben we eigenlijk nooit. Hoogstens is het advies om beter te poetsen, heel af en toe moet er een gaatje gevuld worden en bij mij moet er met enige regelmaat tandsteen worden verwijderd, dat is het minst prettig wat ik tot nu toe heb gehad.

Tandsteen laten verwijderen door de tandarts

Tandsteen laten verwijderen is nooit fijn, het voelt altijd erg vervelend aan, maar tot nu toe ging het altijd wel goed. Behalve de laatste keer. Het lukte me niet om te ontspannen. Het was allemaal veel te gevoelig. Ik weet niet precies hoe het nu kwam dat ik me niet kon ontspannen, normaal heb ik geen last van spasmes tijdens een behandeling bij de tandarts. De volgende keer dat er tandsteen verwijderd moet worden, krijg ik een verdoving. En ondertussen probeer ik nog beter mijn tanden extra goed te poetsen, dat voorkomt tandsteen.

Minder bloggen

Sinds mijn blogpauze komt er nog maar een blog per week online. Ik werk nu 15 uur in de week en dat gaat nog steeds erg goed. Het is nog te druk om 2 keer in de week te schrijven. Ik probeer nog steeds elke dag te schrijven en dat is nog best moeilijk. Voorlopig blijft het dus nog bij 1x per week. Ik merk ook dat ik het nog steeds moeilijk vind om ergens over te schrijven. Hoewel ik nog best vaak ideeen op doe om over te schrijven. Op het moment dat ik dan tijd heb om te schrijven, ben ik dat dan alweer vergeten. Ook daar probeer ik aan te werken, ik ga voortaan, gelijk een concept maken als ik een idee heb. Vaak komt de inspiratie wanneer ik met hele andere dingen bezig ben. Dus dan is het goed om er voor te zorgen dat ik het niet vergeet. Daarom wil ik even snel mijn ideeën noteren.

Vakantie

Over minder bloggen gesproken: De komende 2 weken komen er vanwege vakantie geen blogs online. Ik wens jullie allemaal een hele fijne vakantie toe.

Afbeelding van JOSEPH SHOHMELIAN via Pixabay

1 gedachte over “That’s life #19: Tandarts en minder bloggen”

Plaats een reactie