Het logo van WordPress: het gaat niet zo lekker met de blog

Het gaat niet zo lekker met de blog

Categorieen:Over mij

7 reacties

Een tijdje geleden, hield ik een blogpauze. Op een gegeven moment, had ik zoveel te doen en dan probeerde ik ook nog 2 keer per week een blog te publiceren. Zo wilde ik een portfolio bouwen en verder met mijn blogmakeover. De portfolio is inmiddels af, mijn blog is nog lang niet af. Daarnaast publiceer ik nog maar een keer in de week een blog. Voor nu is dat even voldoende. Vervolgens ging ik een weekje op vakantie. Het was lekker om even weg te zijn van alles. Maar nu ben ik weer terug.

Het gaat niet zo lekker

Ondertussen gaat het niet zo lekker met mijn blog. Ik vind het nog steeds erg leuk om te doen, maar het is soms gewoon te veel met alles wat ik aan het doen ben. Het nieuwe ontwerp is nog lang niet af. De nieuwe layout staat op een test website, daar zie je nu nog niks van terug.


Ik ben zo goed als klaar met de header (het gedeelte bovenaan de website met het logo en het menu), Het is heel mooi geworden. Alleen het logo heb ik nog niet. Ik had iemand gevraagd om een nieuw logo te maken, maar dat laat helaas op zich wachten.

Verder ben ik weer aan het twijfelen over wat ik tot nu toe heb gemaakt. Ik lijk wel gek, mijn blog is op dit moment hartstikke toegankelijk, maar ik ben alles aan het omgooien. Digitale toegankelijkheid vind ik heel erg belangrijk. Dat is ook een van de redenen dat ik Front-enddeveloper wilde worden. Dus nu moet ik er natuurlijk ook voor zorgen dat de toegankelijkheid goed blijft. Verder twijfel ik of het wel mooi is.

Kleine stappen

Eerder wilde ik de nieuwe layout op 8 september live zetten. Maar dat ga ik niet meer redden. Pasgeleden adviseerde iemand me oom mijn website als een lopend project te zien en stapje voor stapje mijn website te verbeteren. Dat ga ik nu ook doen. Ik gebruik mijn testomgeving om dingen te maken en uit te proberen en als het af is, zet ik het hier live. Dit heeft 3 voordelen:

 1. Het is voor mij minder spannend om de nieuwe layout te onthullen,
 2. Bezoekers kunnen het gelijk testen en gebruiken en mij voorzien van feedback,
 3. Als iets niet goed werkt kan ik het verbeteren of ongedaan maken.

Dus de komende tijd zal je Rulesbyrosita.nl langzaamaan zien veranderen in een mooie persoonlijke website, die ik zelf heb aangepast. Ik begin met de header. Hopelijk vinden jullie het mooi. Verder wil ik vanaf deze week weer wekelijks een blog publiceren.

Hopelijk gaat het snel weer beter met de blog, maar ik denk dat dat wel gaat goedkomen.

Afbeelding van Dok Sev via Pixabay 

7 gedachten over “Het gaat niet zo lekker met de blog”

 1. Ziet er goed uit hoor!! Ik vind het altijd erg leuk om jouw blogs te lezen.
  Goede keuze om het in delen te doen 🙂
  Heel veel succes,
  Groetjes Sanne

  Beantwoorden
 2. Ik ga het vol interesse volgen. De gedachte kwam ook bij mij op. Waarom niet al publiceren wat af is? Daarom vind ik het leuk te lezen dat je dit gaat doen. Ik ben benieuwd.

  Beantwoorden
 3. “Het betere is de vijand van het goede,” zoals mijn vader zegt. Waarom zou je wachten met verbeteringen tot alles af is? Dan heb je al die tijd niks aan je harde werk gehad. (Dat is ook de basis-gedachte van Scrum.)
  Zet gewoon op je blog wat je al verbeterd hebt, zodat wij als bezoekers daar meteen van kunnen genieten!

  Beantwoorden
 4. Mooi om te lezen dat je je eigen proces zo onder de loep neemt en naar jezelf luistert. Wat wel voor je werkt en wat niet! Een goed idee om steeds kleine veranderingen wél aan je lezers te laten zien. Dan kun je ook goed terug horen hoe de website bevalt vanuit je lezers.

  Veel kleine stapjes maken samen één grote! Geef jezelf de ruimte en tijd om te ontdekken wat voor uitstraling je je nieuwe website wilt geven.

  Groetjes,
  Petra

  Beantwoorden

Plaats een reactie