Persoon met angstig gevoel onder 3 kussens.

That’s life #20: Een blegh gevoel

Categorieen:Persoonlijk

10 reacties

De laatste paar dagen gaat het niet zo lekker met mij. Het begon allemaal afgelopen donderdag, toen ik vergeten was het vuur uit te doen. Mijn vriend kwam erachter toen hij de pannendragers wilde optillen om de kookplaat schoon te maken. Het maakt me bang en onzeker over mezelf. Dit is niet de eerste keer dat ik het gas vergeet uit te doen en ik was echt in de veronderstelling dat ik het had uitgedaan. Sindsdien heb ik een naar gevoel, wat ik ik niet goed kan plaatsen.

Een naar gevoel

Vaak ben ik me helemaal niet bewust van dingen die ik op de automatische piloot doe en weet ik dus niet zeker of ik het heb gedaan. Zo ook met het gasfornuis. Nu controleer ik extra of ik wel het gas heb uitgedaan.

Het lijkt wel of er sinds donderdag iets is veranderd, ineens voel ik me angstig en onzeker over allerlei zaken en het gaat nog niet weg. Hopelijk helpt het van me afschrijven in deze blog. Ik vind zelf dat het onzekere gevoel nergens voor nodig is om me zo te voelen, want het gaat voor de rest heel goed.

Verandering op het werk

Sinds afgelopen week ben ik weer aan het werk na 2 weken vrij te zijn geweest. Het vrij zijn was opzich wel lekker. Nu had ik meer tijd om te leren en heb ik mijn blog deels een ander uiterlijk gegeven. Alleen vind ik het dan wel moeilijker om in de structuur te blijven. Nu ik weer aan het werk ben is de structuur weer terug en dat vind ik heel fijn! Op het werk zijn grote veranderingen gaande, dat vind ik wel moeilijk, maar dat hoort er nu gewoon even bij en dat komt vanzelf wel weer goed. Maar nu is dat gewoon flink wennen en schakelen.

Nieuw spullen

Ik heb afgelopen weekend een nieuw toetsenbord besteld! Komende week wordt het bezorgd. Sinds een half jaar heb ik een Logitech MX Keys Mini toetsenbord, die ik heel fijn vind typen. Het nadeel vind ik de layout. Die is net anders dan de layout op het toetsenbord op mijn laptop. Het nieuwe toetsenbord is een mechanisch toetsenbord, met dezelfde layout als doe van mijn laptop. Ik heb daar geen ervaring mee, dus ik ben heel benieuwd hoe dat bevalt. Ik hoor er goed verhalen over.

Ook ben ik naar de kapper geweest en heb ik een nieuwe bril gekocht en nieuwe glazen in mijn zonnebril laten zetten. Ik zag echt niet meer goed door mijn oude bril, dus het was hoogtijd voor een nieuwe.

Afbeelding van ambermb via Pixabay

10 gedachten over “That’s life #20: Een blegh gevoel”

 1. Ik hoop dat je je gauw weer lekkerder gaat voelen. Het is inderdaad schrikken wanneer je iets vergeet, terwijl je denkt dat je het gedaan hebt. Blijf er maar niet te lang over in zitten.

  Beantwoorden
  • Nee inderdaad. Dat probeer ik inderdaad ook. Maar dit is wel iets om te bespreken met de revalidatiearts. Het gaat gelukkig weer wat beter sinds ik mijn moeder heb gesproken.

   Beantwoorden
 2. Misschien was je gewoon even afgeleid door iets, dat kan iedereen overkomen. Probeer wel een systeem te vinden om dit in de toekomst te voorkomen want gevaarlijk is het zeker.

  Beantwoorden
 3. Je stelt van die hoge eisen aan je zelf! Ik snap dat je schrikt dat het een keertje mis gaat. Maar je partner is er ook nog. En als je kijkt hoe ongelofelijk veel goed gaat bij jou, dan zeg ik petje af. Dit doen weinig mensen je na.

  Beantwoorden
  • Dankjewel, het gaat ook heel goed en daar ben ik erg blij om, en als dingen een keertje misgaan, dat is prima, maar het gas aan laten staan, vind ik een ander verhaal, dat vind ik heel eng. Bovendien is dat niet de eerste keer dat het gebeurt.

   Beantwoorden
 4. Je kan afspreken dat je partner altijd als laatste het gas checkt.
  Een duurdere oplossing kan inductie zijn. Dat schakelt zichzelf af.
  Veiligheid kost een paar centen.

  Beantwoorden
 5. Ik weet niet of het je helpt dat ik dit zeg, maar je geeft aan dat er grote verandering op je werk zijn, tevens heb je nieuwe spullen. Is het niet zo dat je hoofd vol zit? Ik wil je gevoel niet baggetaliseren, maar echt dit overkomt iedereen. Ook mensen zonder CP. Mijn vriend van de week nog. Ik draaide het uit en zeg het tegen hem. Daarmee is de kous af. Momenteel heeft hij een vol hoofd. Mogelijk is dit bij jou ook het geval. Niet te streng zijn voor je zelf he?

  Beantwoorden

Plaats een reactie