emoties goed Rosita veranderd dinsdag nadenken ziek moet

#DeweekvanRosita – Dinsdag 8 mei 2018

Categorieen:Persoonlijk

Geen reacties

Dinsdag is meestal een dag, waarop ik thuis lekker aan de slag kan met mijn blog. Dit komt omdat ik vandaag de tijd heb om door te werken. Vaak probeer ik om voor 15:00 uur klaar te zijn, want dan komt mijn zoon thuis.

De planning op dinsdag

Mijn zoon maakt gebruik van het leerlingenvervoer, dat gaat tegenwoordig heel goed. Hij heeft een leuke chauffeur, die goed overweg kan met de kinderen. Wel moet ik elk jaar opnieuw het leerlingenvervoer aanvragen. Hier ga ik vandaag even mee aan de gang. Ik heb nog een kopie van het ingevulde formulier van vorig jaar, deze schrijf ik over, want er is niks veranderd aan de situatie. Daarnaast vul ik het formulier aan met andere gegevens die de gemeente nodig heeft.

Daarnaast heb ik een brief gehad met de vraag om een enquête in te vullen over het RadboudUMC. Ik ben een paar maanden geleden weer op controle geweest vanwege mijn drain, waarschijnlijk gaat het daarom. Deze ga ik vandaag ook even invullen.

Elke dinsdag komt mijn schoonmoeder helpen met het huishouden. Lange tijd heb ik zelf schoongemaakt, maar eigenlijk is huishoudelijk werk, gewoon te zwaar voor me. Wel zorg ik ervoor dat het huis netjes is. Dat geeft rust, maar ook maakt dat het schoonmaakwerk een stuk makkelijker.

We hebben een Brabantia Touchbin, vuilnisbak. Een heel fijn ding is dat, maar door het lekkere warme weer, stinkt ie. Ik ga vragen of we deze samen kunnen schoonmaken, zodat de vuilnisbak weer schoon en fris is.

Alweer de was

Elke dinsdagavond doe ik de witte was in de wasmachine, deze wast dan ’s nachts en op woensdagochtend hang ik het op. Ik ben er maar druk mee, vast heel erg herkenbaar. Door de was over de week te verdelen kost dit me minder energie.

Website troubles

Mijn website doet niet wat ik wil om hem helemaal AVG-proof te maken. En daar baal ik van. Er zijn een aantal technische problemen, die ik niet zelf kan oplossen.

Plaats een reactie