Mijn nieuwe zwart met grjze rugzak, zwarte powerbank en mijn roze telefoon.

Een nieuwe rugzak, wat een fijne tas!

Categorieen:Life

4 reacties

Ruim twee jaar geleden kocht een rugzak, ik vond het de perfecte tas voor mij omdat het een hele mooie tas is en heel praktisch is. Ik vond de tas zo fijn, dat ik al mijn andere tassen verkocht. En dat was prima, want ik gebruik toch maar een tas. Maar ondertussen waren mijn behoeftes veranderd,

Ik ben met enige regelmaat een dagje weg naar kantoor of ergens anders en dan merk ik toch dat de tas net te klein is. En aangezien ik een echte tassenfreak ben, kon ik het uiteindelijk niet laten om een nieuwe rugzak te kopen.

Een rugzak van Cabaia

Ik had nog een kortingscode van The Little Green Bag. Dat is een tassenwinkel. Het is een van mijn favoriete winkels, aangezien ze prachtige tassen verkopen. Ik vind het dan ook altijd leuk om daar rond te kijken en het is de eerste winkel waar ik kijk als ik een nieuwe tas zoek.

Mijn nieuwe zwarte rugzak met grijze accenten op een bruin bankstel. Er voor ligt een tweede voorvakje.

Deze keer kocht ik een rugzak van het merk Cabaia. Het merk is mij niet bekend, maar ik vond het een hele mooie praktische tas. De afmetingen zijn ongeveer hetzelfde als die van mijn andere tas, alleen heeft het een grotere inhoud en dat is nu precies wat ik zocht. Doordat ik vrij klein en tenger ben, krijg je al snel het rugtas-met-het-meisje-effect. En ik wil persé een rugtas want van schoudertassen krijg ik last van mijn rug en ga ik scheef lopen.

Het leuke van dit merk is, dat ze duurzaam zijn en mooi verwisselbare voorvakjes en zijvakjes hebben. Je kunt dus ook losse voor – en zijvakjes kopen, om je tas een persoonlijke touch te geven. Standaard krijg je er twee voorvakjes bij, een in de kleur van je tas en de ander met een leuke print. Mijn rugzak is zwart met grijze accenten, het ene voorvak is zwart en de ander is zwart met gekleurde kleine blokjes, het heeft wat weg van confetti. Deze tas heeft ook handvaten aan de bovenkant, daardoor kun je de tas ook makkelijk op die manier dragen.

Wat een fijne rugzak.

Toen ik mijn nieuwe rugzak uitpakte, zat het zwarte voorvakje op de tas. In de tas zat het andere voorvakje en een zakje met lavendel, dat rook zo lekker! Nu na 6 weken heb ik het zakje lavendel nog steeds in mijn tas.

De rugzak is verkrijgbaar in verschillende maten, een grote, medium en kleine versie. En er is zelfs een mini versie verkrijgbaar als schoudertas. Ik heb de medium versie, die heeft een inhoud van 23 liter en een laptopvak voor laptops t/m 13 inch. Mijn 13 inch laptop past er met de sleeve eromheen goed in. De tas heeft heel veel ruimte binnenin, het doet me denken aan een emmer, waar je een hoop spullen zo in kwijt kunt, In het grote hoofdvak zitten naast het laptopvak een kleiner vak, 2 kleine vakjes, waarvan er een een klep heeft, een ring met karabijnhaak voor bv je sleutels en een elastiek voor je waterfles.

Groot genoeg voor een hele dag weg.

Laatst ging ik weer een dagje naar kantoor met de trein, dat is 2,5 uur heen en 2,5 uur terug. Met mijn vorige tas was het altijd proppen om extra spullen mee te nemen. In principe past alles (mijn laptop, muis, kabels, drinken en koptelefoon) op een lunchbox met eten na en mijn powerbank paste er niet meer in. En die dingen wilde ik wel graag mee kunnen nemen. In deze tas past dus alles wat ik wil meenemen. En het kwam ook heel goed van pas, die dag.

Ik heb altijd 2 extra etuitjes bij m, een plastic etuitje met wat make-up spullen en parfum etc. En het andere etuitje is het andere voorvak, die dus los in mijn tas zit. Hier bewaar ik mijn powerbank, muis, kabels voor de laptop etc.

Conclusie

Ik ben heel blij met deze tas en omdat ik eigenlijk maar een tas gebruik, gebruik ik deze. Mijn andere rugtas, ligt boven in de kast. Het is gewoon een hele fijne tas met heel veel ruimte!

Disclaimer: Deze review is geschreven vanuit mijn eigen ervaringen en niet in samenwerking met The Little Green Bag en/of Cabaia.

4 gedachten over “Een nieuwe rugzak, wat een fijne tas!”

Plaats een reactie