Nieuwe dingen, maar heel weinig energie.

Categorieen:Persoonlijk, Updates

1 reactie

Daar ben ik weer, ik wil juist vaker bloggen over de dingen die me bezig houden, maar ik kom er niet aan toe. Ik weet niet wat het is, maar ik ben de laatste tijd zo moe. Vaak heb ik het gevoel dat ik nog heel veel moet doen, maar ik heb er echt geen puf voor. Ik heb zelfs niet de energie om uitgebreid te appen of op sociale media aanwezig te zijn. Sociale media staat me ook heel erg tegen. Alleen LinkedIn en Instagram vind ik nog goed te doen, maar de rest staat me erg tegen. Terwijl er ook echt wel leuke dingen zijn gebeurd en ik heb wat nieuwe spullen gekocht, waar ik echt heel blij mee ben.

Nieuwe dingen

Een nieuwe tas

Er zijn ook leuke dingen om over te vertellen, zo kocht ik toch een nieuwe tas, ondanks dat ik al een paar jaar een perfecte tas heb. Nu heb ik genoeg ruimte om alles mee te nemen, wat ik op een dag nodig heb, mijn andere rugzak is namelijk aan de kleine kant. Een blog hierover plaats ik binnenkort.

Een nieuwe telefoon

Ook kocht ik een nieuwe telefoon, dat was echt nodig omdat het scherm van mijn oude telefoon was gebroken, doordat er een zware glazen pot op viel tijdens het koken. Het was nog te gebruiken, maar het scherm werkte niet goed meer en de telefoon was het ook niet meer waard om te laten repareren.

Ik gebruik al jaren telefoons van Samsung uit de Galaxy S serie, naar volle tevredenheid en nu kocht ik dus de Samsung S23. Een hele fijne telefoon, zoals ik van Samsung gewend ben. Het ontwerp vind ik een stuk mooier dan die van mijn vorige telefoon, de S21. Hij heeft iets betere specs, maar volgens mij zitten er verder geen hele grote veranderingen in. Als hoesje kocht ik weer een backcover. Het scherm moet goed te bedienen blijven met mijn ene hand dus een bookcase is niet handig. Deze keer heb ik er wel een screenprotector op laten zetten. Voor het geval dat…

Een powerbank

Ook kocht ik een powerbank. Als ik een dagje weg ben, dan hield mijn vorige telefoon het niet uit, de hele dag, dus had ik altijd stress om het vinden van een oplaadpunt onderweg naar huis. Op aanraden van een paar mensen kocht ik er een van het merk Anker. Ik wilde er eigenlijk een die ook geschikt was om mijn laptop op te laden, maar die zijn nogal prijzig en aan de grote, zware kant. En bovendien is dat niet echt noodzakelijk. Dus ik ging voor een powerbank van 20.000mah. Hier mee kan ik vaak mijn telefoon opnieuw opladen, maar zelfs ook (voor een deel) mijn laptop, al gaat dat heel langzaam. Maar mocht het ooit nodig zijn, dan kan het wel. Ik ben er erg blij mee!

Tot slot

Ook nog goed nieuws op mijn werk gaat het heel goed. Ik heb geen jobcoach meer nodig. En ik geniet enorm van het werk. Alleen gaat het buiten werktijd minder goed qua energie. Daarom heb ik me aangemeld voor Ergotherapie. Hopelijk gaat dat helpen.

1 gedachte over “Nieuwe dingen, maar heel weinig energie.”

  1. Jammer dat je zo weinig energie hebt. Maar gelukkig ook leuke dingen. En fijn dat het op het werk zo goed gaat. Misschien komt er wat meer energie wanneer de lente doorzet?

    Beantwoorden

Plaats een reactie