Structuur uitzicht Eye filmmuseum

That’s life #10: Meer Structuur

Categorieen:Persoonlijk

Geen reacties

Het is weer tijd voor een random blog over van alles en nog wat. Ik ben de afgelopen tijd bezig geweest met veel dingen en daar vertel ik vandaag over. Het fijne is dat er steeds meer structuur komt in de dingen die ik wil doen en waar ik mee bezig ben.

Revalidatiearts

Een paar weken geleden had ik een afspraak bij de revalidatiearts. Het was gewoon een jaarlijkse controle, maar deze keer had ik ook een medische verklaring nodig. Ik ben 2 jaar geleden gestopt met mijn studie en ik heb definitief besloten om niet meer verder te studeren of een andere studie te gaan doen. Het geeft een hoop rust. Maar het nadeel is wel dat ik nu met een flinke studieschuld zit. Omdat ik ben gestopt vanwege mijn beperking, heb ik gevraagd om kwijtschelding van mijn studieschuld. Hiervoor moest ik bij de decaan een formulier invullen en had ik een medische verklaring van de revalidatiearts nodig.

Verder gaat het steeds beter. Ik ben lekker bezig met allerlei dingen en dat gaat best goed. Het is nu zelfs zo, dat ik er niet nog meer dingen bij kan gaan doen, anders wordt het zelfs te veel en ga ik over mijn grenzen heen. In mei heb ik nog een afspraak, dan laat ik de dokter even naar mijn spalken kijken. Dat is al lange tijd niet meer gebeurd.

Structuur en nieuwe dingen

Zoals je misschien wel weet ben ik in december begonnen bij de Realisten Academie. De trainingen zitten er inmiddels op en nu krijgen we elke maand een masterclass en geven we voorlichtingen en pitches over hoe het is om te werken als je een arbeidsbeperking hebt. Daarnaast heb ik natuurlijk mijn blog en ben ik sinds een paar weken webmaster van de website van de PvdA Brummen-Eerbeek. Daarnaast doe ik de social media voor de partij. Ik vind het erg leuk om te doen. Ik heb al ervaring met het beheren van deze website en al deze ervaring en kennis kan ik ook toepassen op de website van de PvdA Brummen-Eerbeek. Het is alleen wel anders dan ik gewend ben, maar enorm leuk en leerzaam. Een mooie kans om nog meer ervaring op te doen.

Met al deze werkzaamheden is het goed om structuur aan te brengen in alles wat ik wil en moet doen. Op een gegeven moment merkte ik dat ik weer een beetje achter de feiten aan aan het lopen was. Daarom heb ik het lezen van boeken ingepland op de ochtenden in het weekend. Op vrijdag ga ik boven stofzuigen en samen met mijn zoon zijn kamer doen. En op maandag wil ik gaan werken aan de website van de lokale PvdA. Of dit laatste gaat werken, moet ik nog uit zien te vinden, maar het is al heel wat dat ik nu meer rust heb, doordat er meer structuur in mijn week zit.

Uit eten

Afgelopen weekend ben ik samen met mijn broers en mijn vriend uit eten geweest bij Eye Filmmuseum in Amsterdam. Dat was erg gezellig en het eten was lekker. Een aanrader dus! We zaten aan een tafel aan het raam met prachtig uitzicht over het IJ. (Zie de foto bovenaan deze blog.) Door dit alles heb ik weer een beetje heimwee naar Amsterdam, maar dat is niet erg en gaat wel weer over. Ik schreef al eens eerder over de heimwee, die ik af en toe heb.

Blog

Sinds ik het thema van mijn blog heb veranderd ruim een half jaar geleden, heb ik geen echte grote problemen meer gehad. Ik was gehackt, maar dat had niks met het thema te maken. Verder geen problemen meer gehad. Daar ben ik heel erg mee! Ik ben nu zelfs kleine dingen aan het veranderen, waardoor het geheel er nog mooier uitziet. Als je nu op de homepage met je muis over een afbeelding gaat, dan wordt hij zwart/wit. Daarnaast hebben de meeste afbeeldingen nu ook dezelfde afmetingen, waardoor het er allemaal wat strakker uit ziet. Ik ben er best trots op dat ik dat allemaal zelf voor elkaar heb gekregen.

Hoe zorg jij ervoor dat je structuur en overzicht hebt over je bezigheden?

Plaats een reactie