zwemles

#DeweekvanRosita Donderdag 17 januari: Zwemles

Categorieen:Persoonlijk

Geen reacties

Vandaag weer een wat drukkere dag. Het is donderdag en dat betekent naar het zwembad. Mijn zoon heeft zwemles en het gaat erg goed.

Gisteren heb ik alleen een kleine was gedaan en mijn opgenomen programma’s op tv gekeken. Ik ben vaak op maandagavond niet thuis, dus neem ik de programma’s op die ik graag kijk. Op dagen dat ik het wat rustiger aan moet doen of heel moe ben, kijk ik deze opnames terug. Verder heb ik Netflix gekeken, zoals ik gisteren al vertelde. Ik heb de film Fantastic Beasts and where to find them gekeken. Tussendoor heb ik de film wel onderbroken voor de was, eten en met mijn moeder bellen. ’s Avonds aten we boerenkool bij mijn schoonmoeder. Dus ik hoefde vandaag heel weinig te doen.

Toen we weer thuis waren, heb ik GTST gekeken, het ontwerp van mijn visitekaartjes aangepast, met hulp van mijn vriend en gelijk nieuwe besteld, want mijn oude zijn nu helemaal op.

Zwemles

Mijn zoon volgt de bijzondere zwemles hier in het zwembad in Brummen. De gewone zwemles was te druk. Deze lessen zijn rustiger, doordat de groepen kleiner zijn en er minder groepen tegelijk in het zwembad zijn. Het gaat erg goed! Alleen vind ik alles erom heen best vermoeiend. De les begint om 16:30 uur, omdat mijn vriend tot laat werkt, moeten we op de fiets naar het zwembad. Vaak moet ik daarna ook nog koken, maar dat hoeft vandaag gelukkig niet, want er staat nog een pan met bami in de koelkast. Dat had mijn vriend dinsdag klaargemaakt.

Verder heb ik morgenochtend fysiotherapie, moet ik de vaatwasser legen en komt mijn schoonmoeder strijken. Als zij er is ga ik de voorlichting en mijn pitch oefenen.

Legoblokjes

Natuurlijk ben ik nog steeds bezig met het inzicht krijgen in hoeveel ik op een dag kan. Omdat ik maandag en dinsdag 2 hele drukke dagen had, had ik gisteren maar een blokje aan energie over. En omdat ik vandaag ook een drukkere dag heb, was het niet verstandig om weer over mijn grenzen te gaan. Sowieso is dat niet handig, maar nu was ik juist in de gelegenheid om het rustig aan te doen. En vandaag heb ik wel 3 legoblokjes te verdelen.

De planning voor vandaag:

  • Vaatwasser legen – 1 legoblokje
  • Fysiotherapie – 1 legoblokje
  • Zwemles – 1 legoblokje

Hoe verdeel jij je energie, als je bijna de hele dag alleen bent?

Plaats een reactie