Mijn gekregen pakketje voor Echte Post Is Cool

Echte Post Is Cool Editie 6

Categorieen:Life

14 reacties

Ik deed weer mee met Echte Post Is Cool! Dit was alweer de derde keer dat ik meedeed. Echte Post Is Cool (EPIC) is een project van Inge en Northflix, dat zij deze keer voor de zesde keer organiseerden. Het is ook zo leuk om er aan mee te doen. Wie vind cadeautjes geven en krijgen nou niet leuk?

Echte Post Is Cool

Dit project is bedacht en opgezet door Inge en Northflix, zoals ik al zei. Dit hebben ze bedacht omdat we tegenwoordig vaak mailen of elkaar een berichtje sturen via sociale media. Elkaar een kaartje of een cadeautje sturen, gebeurt maar weinig. Dus vandaar EPIC.  In het artikel over mijn eerste deelname staat hier meer over. Over mijn tweede deelname lees je hier. Deze keer was Priscilla mijn lootje. Ze schreef onder andere dat ze wilde beginnen met een bullet journal, dat fuchsia, torquoise en paars haar favorite kleuren zijn en dat ze niet genoeg nagellakjes kon hebben. Ik wilde haar een bullet journal geven, maar ik vond eigenlijk niet echt iets wat binnen mijn budget en mogelijkheden paste. Ik was voornamelijk buiten Brummen aan het kijken voor een bullet journal omdat je in Brummen niet zoveel winkels hebt.

De ingepakte cadeautjes voor Priscilla.
De ingepakte cadeautjes voor Priscilla.

Wat heb ik gegeven?

Op een mooie zaterdagmiddag, besloot ik toch maar hier in het dorp te kijken voor cadeautjes. Bij de Primera vond ik een soort inleiding voor een bullet journal, het bevatte tips en uitleg en pagina’s om ermee te oefenen. Ik vond het een mooi iets om mee te beginnen. Ook nam ik een boekje mee met goudkleurige stickers en een pen, die meerdere kleuren schrijft. In de winkel hebben ze alles netjes voor me ingepakt. Erg fijn, want ik kan het niet zelf.

Daarna ben ik naar Kruidvat gefietst. Priscilla houdt van nagellak, dus ik kocht daar twee roze nagellakjes van Essence: Een knalroze, een van haar lievelingskleuren, met de naam: “113 Fairytale Gone Pink” en een lichtroze met de naam: “89 Hi, Pink Panther!” Ook vond ik daar een torquoise etuitje, ook een lievelingskleur van Priscilla. Zelfs bij Kruidvat, hebben ze de cadeautjes voor me ingepakt, terwijl je het daar eigenlijk zelf moet inpakken. Erg lief dus. Een paar dagen later schreef ik een kaartje en deed ik alles in een doosje dat ik nog had liggen. Mijn schoonmoeder deed er mooi cadeaupapier omheen en daarna ging het op de post. Priscilla heeft er een mooie blog over geschreven, daar kun je dus ook zien wat ik heb gegeven. Zo zie je maar dat je ook dichtbij huis, de leukste spulletjes kunt vinden.

De mooe kaart van Lindsey, het blikje thee, het thee-ei en de awesome mok!
De mooe kaart van Lindsey, het blikje thee, het thee-ei en de awesome mok!

Wat heb ik gekregen?

Ik kreeg natuurlijk ook een pakketje thuisgestuurd. Deze kwam van Lindsey. Het was prachtig ingepakt met goud/wit geruit cadeaupapier, zie de foto bovenaan. Er stond op dat het breekbaar was, dus ik was erg nieuwsgierig naar wat dat nu kon zijn. Om 00.00 uur had ik afgesproken op Skype met Froukje en Carmen (en Falco was er ook!) om samen onze pakketjes open te maken. Dat was erg gezellig en eigenlijk veel te lang geleden dat we gezellig zaten te skypen. Ik ben dus heel blij met mijn pakketje, het was ook precies wat ik leuk, lekker en fijn vindt.

Nogmaals de prachtige kaart, de andere kant van de mok, de zakjes voor chocolademelk en het notitieblok en het cadeaupapier.
Nogmaals de prachtige kaart, de andere kant van de mok, de zakjes voor chocolademelk en het notitieblok en het cadeaupapier.

In mijn pakketje zat:

  • Een blikje losse earl grey thee en 2 zakjes voor warme chocolademelk. Ik hou van warme drankjes, ik drink meestal, thee, koffie of warme cocolademelk. Dus dit komt wel op!
  • Een kleine reep Tony Chocolonely. Dat gaat er altijd wel in!
  • Deze prachtige mok, met de naam van deze blog. Zelf erop getekend en geschreven door Lindsey. Ik vind hem helemaal geweldig!
  • Een schattig thee-ei voor losse thee. Handig voor bovengenoemde thee.
  • 7 geurkaarsjes. Deze ruiken erg lekker en ik brand graag een geurkaarsje.
  • Dit grappige bloknoot van briefjes van 500 euro, met op het inpakpapier: Lieve Rosita #jebenthetwelwaard. Dit sloeg natuurlijk hier op. Ik vond het erg lief dat Lindsey mij een hart onder de riem steekt met dit cadeautje.
  • Een prachtig kaartje. Een leuk, lief en origineel kaartje.
Weer de kaart van Lindsey, de reep Tony Chocolony en de geurkaarsjes, waarvan ik er een vergeten ben op de foto te zetten.
Weer de kaart van Lindsey, de reep Tony Chocolony en de geurkaarsjes, waarvan ik er een vergeten ben op de foto te zetten.

Ik ben heel blij met de cadeautjes die ik heb gehad. Het leuke van Echte Post Is Cool is ook dat mensen proberen om met zorg een pakketje voor iemand anders samen te stellen met dingen die diegene echt leuk vindt en daar dus mee verrast. Dat is bij mij zeker het geval! Lieve Lindsey, heel erg bedankt! En lieve Northflix en Inge, heel erg bedankt voor het organiseren van Echte Post Is Cool! Mijn complimenten voor de goede organisatie.

Waarmee word jij graag verrast?

14 gedachten over “Echte Post Is Cool Editie 6”

  1. Wat heb je een leuk pakket gekregen. Die mok is echt heel erg leuk gedaan zeg, heel bijzonder! Wat tof trouwens dat jullie met een aantal mensen op Skype tegelijk hebben uitgepakt; dat is ook een leuk idee zeg! Leuk dat je weer meedeed, ik ben blij dat je ervan genoten hebt! 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie