Knalroze bloemen en dingen

Een blog vol lichtpuntjes #10: Mooie en fijne dingen

Categorieen:Persoonlijk

2 reacties

Het leven begint steeds meer normaler te worden en zo langzamerhand begint mijn leven weer drukker te worden. Zo heb ik deze week weer een aantal afspraken buiten de deur. Ik heb het deze week echt druk, want ik heb bijna elke dag wel een afspraak (gehad). En er zijn een aantal fijne dingen die ik graag wil delen.

Winkelmandje

Ik vertelde maandag dat ik werd geweigerd in een supermarkt. Dat is opgelost! Waarom mij verteld is ik echt niet zonder winkelwagentje de winkel in mocht, begreep de assistent bedrijfsleider niet. Hij heeft zijn excuses aangeboden. Hoewel deze winkel geen mandjes gebruikt vanwege de coronacrisis, maken ze wel een uitzondering voor klanten die geen winkelwagentje kunnen gebruiken. Ook voor mij. Voortaan kan ik me gewoon melden bij de servicebalie, dan halen ze een winkelmandje uit het magazijn en maken ze deze voor me schoon, zodat ik gewoon boodschappen kan doen. En ik kreeg een mooie bos bloemen.

Rick Brink vertelde een tijd geleden op Facebook al dat er in supermarkten een uitzondering op het winkelwagenbeleid moet worden gemaakt:


Cursus

Mijn cursus webdevelopment gaat goed. Ik ben weer bij het onderdeel Javascript beland en ik moet zeggen dat ik het eindelijk begin te begrijpen. Voorheen snapte ik er heel weinig van, sommige dingen vind ik nog steeds heel lastig, maar het kwartje begint te vallen, daar ben ik erg blij mee!

Plannen

Ook had plannen gaat nog steeds goed. Wat me nu juist opvalt dat ik door het plannen meer rust ervaar. Ik plan nog steeds zowel op papier als in Google Calendar. Ik merk wel dat ik meer voorkeur heb voor Google Calendar omdat ik het flexibeler en daardoor overzichtelijker vind. Toch blijf ik voor nu wel ook op papier plannen omdat ik daardoor meer bewust ben van mijn planning. Dat komt omdat ik het elke dag opnieuw moet schrijven.


De trein

Ik ben sinds 3 maanden weer met de trein weggeweest. Ik vond het erg fijn om gewoon weer zelfstandig wat verder weg te kunnen. In dit geval was het ook echt nodig. Ik zal niet snel de trein nemen als het niet nodig is. En ik hoorde dat eind dit jaar reisassistentie op station Brummen beschikbaar komt. Daar ben ik enorm blij mee!

Nieuwe spalken

Ik ging met de trein omdat ik nieuwe spalken ging laten aanmeten. OIM Orthopedie heeft een nieuwe beenspalk en een handspalk voor overdag aangemeten. Dus dat komt er ook eindelijk van. Vooral de nieuwe handspalk voor overdag is nodig, zodat mijn pols en duim in de juiste stand blijven.

Dit bericht bekijken op Instagram

My new desk and second monitor 🥰

Een bericht gedeeld door Rosita (@rulesbyrosita) op


Een eigen werkplek

Sindskort heb ik een eigen werkplek in een hoek van de woonkamer. Er staat daar nu een klein bureau met een monitor en een bureaulamp. Ook heb ik sinds vorige week een nieuwe bureaustoel. Ik moet het nog wel even netjes maken. De stofzuiger ligt op de grond onder het bureau, de lader van de stofzuiger hangt er nog. Dat moet naar de gang. Verder moeten er nog wat andere dingen worden veranderd, maar het werkt nu al enorm fijn!

2 gedachten over “Een blog vol lichtpuntjes #10: Mooie en fijne dingen”

Plaats een reactie