blije mensen die met zonsondergang er op uit gaan

Een blog vol lichtpuntjes #15: Uit vs thuis

Categorieen:Persoonlijk

6 reacties

Het gaat nog steeds erg goed. Ik ben lekker bezig en er vinden goede en leuke dingen plaats. Ik werk nog steeds thuis, maar door de versoepelingen van de corona maatregelen ga ik er wel weer steeds meer op uit. Daarnaast heb ik heel goed nieuws!

Goed nieuws en er meer op uit

Sinds een tijdje heb ik minder fysiotherapie. Het gaat fysiek heel goed. Doordat ik door mijn werk meer structuur heb, ga ik minder over mijn eigen grenzen heen. Ik ben minder geneigd om te veel te doen op een dag. Maar toch blijft het oppassen: Het is namelijk wel heel makkelijk om overal bij te willen zijn omdat je veel dingen online kunt volgen. Daarnaast vinden meer dingen ook weer fysiek plaats, dat kost mij meer energie, waardoor de kans bestaat, dat ik weer over mijn grenzen ga.

Nog meer goed nieuws!

Mijn contract wordt verlengd! Ik blijf gewoon 15 uur per week thuis werken, maar ik wil wel proberen om een keer per maand een dag op kantoor te werken. Ik vind het fijn om thuis te werken. Het scheelt me energie en op slechte dagen, kan ik zelfs ook tussendoor even slapen. Aan de andere kant spreek ik mijn collega’s alleen via Slack en Google Meet, dat werkt prima voor mij, maar het is ook fijn om mijn collega’s in het echt te zien, dat praat en werkt ook makkelijker.


Uit vs thuis

Persoonlijk vind ik het helemaal niet erg om vanuit huis de dingen te doen. Online kon of kun je nog steeds heel veel doen. Voor mij scheelt het energie, terwijl ik toch mee kan doen. Denk hierbij aan thuiswerken en online bijeenkomsten. Ik heb zelf ook geen groot sociaal leven waarbij ik veel dingen buitenshuis die, ook voor corona, deed ik dat al niet. Maar het is toch wel fijn om de dingen te kunnen doen die je leuk vindt, ook buitenshuis. Ik hoop wel dat nu er steeds meer wordt versoepeld en er steeds meer fysiek kan, dat ook de mogelijkheid blijft om online bijeenkomsten etc., bij te wonen, want dat vind ik een grote uitkomst.

Afbeelding van Jill Wellington via Pixabay

6 gedachten over “Een blog vol lichtpuntjes #15: Uit vs thuis”

Plaats een reactie