Vrouw achter laptop die het druk heeft.

Het is druk, een belangrijke les

Categorieen:Persoonlijk

1 reactie

Pfff het was de afgelopen weken zo druk. Natuurlijk moest ik werken, maar ook daarom heen was het druk. Maandag moest ik werken, maar ik had ’s avonds ook nog fractievergadering. Ik zou eigenlijk zelfs een uur extra werken, maar dat was ik eigenlijk helemaal vergeten. Dat was ik ook vergeten om in de agenda te zetten. Achteraf ben ik blij dat ik dat niet heb gedaan.

Druk, druk, druk

Maandagavond was ik rond 22:00 uur thuis. De volgende dag had ik een afspraak bij de pedicure en moest ik naar de mondhygiëniste. Mijn vriend werkte op kantoor, dus ik moest ook alleen koken. We aten gebakken aardappelen, groente en een stukje vlees. Daarvoor moest ik op 3 pannen tegelijk letten. Eigenlijk is dat te moeilijk, maar gelukkig had ik hulp van mijn zoon, hij heeft het vlees gebakken. Ik ben enorm trots dat hij mij heeft geholpen. Na het eten ging ik met de fiets en de trein naar de school van mijn zoon voor een ouderavond.


Verkeerd gepland

Woensdag was het misschien wel de meest drukke dag. ’s morgens voor dat ik ging werken, hadden we een afspraak. Vervolgens heb ik 4 uur gewerkt en daarna hadden we een afspraak bij Autimaat. Donderdag was ik helemaal kapot. Daarbij kwam nog dat mijn zoon eigenlijk op kamp zou gaan. Alleen was hij ziek, dus kon hij niet mee. We hadden al een zelftest gedaan, deze was gelukkig negatief.

Verder heb ik de hele dag niet zoveel gedaan. De les van deze hele week is om alles in te plannen, dat gelijk te doen, zodra de afspraak of taak bekend is. Ik was dat een aantal keer vergeten, waardoor er veel onduidelijk was en er afspraken dubbel of onhandig gepland waren.

Vrijdag heb ik een uur extra gewerkt. Dat ging overigens erg goed. In het weekend zijn we gewoon thuis gebleven. Zaterdag heb ik met nog een paar andere mensen aan de nieuwe Fronteers website gewerkt. Het was enorm leuk en leerzaam. En zondag ben ik vooral bezig geweest in huis. Mijn vriend is ook niet echt lekker. Dus ik probeer hem ook een beetje te ontlasten, maar ik merk wel dat ik er best gestrest onder ben. De drukte is nog niet voorbij. Ik probeer de structuur vast te houden om te voorkomen dat ik alsnog te veel ga doen en zodat er geen chaos ontstaat.

Hoe gaan jullie om met een drukke periode?

Afbeelding van janeb13 via Pixabay

1 gedachte over “Het is druk, een belangrijke les”

Plaats een reactie