Slapende vrouw, moe

Enorm moe, geen energie, maar het gaat best goed

Categorieen:Persoonlijk

Geen reacties

Vandaag is het weer zo’n dag dat ik enorm moe ben en geen energie heb. Het onderwerp keert regelmatig terug op mijn blog omdat het iets iets wat bij mij en mijn leven hoort. Er zijn dit keer 2 oorzaken die de moeheid veroorzaken. Gisteren had ik een afspraak met mijn jobcoach en ben ik in huis bezig geweest met de was, de vaatwasser uitgeruimd en De gang, woonkamer en keuken gestofzuigd. Vooral stofzuigen was erg zwaar. De vloer was erg vies omdat ik vorige week, toen het zo warm is niet heb gestofzuigd en er wel een hoop rommel van buiten, naar binnen kwam. Boven moet nog…. ooit.

Moe door temperatuurwisselingen

De tweede oorzaak is dat het nu een stuk koeler is. Dat vind ik heerlijk! Maar het is ook een aanslag op mijn lichaam. Mijn lichaam moet er erg aan wennen. Dat resulteert in spasme en kost dus ook hoop energie.

Vanmorgen was ik al behoorlijk moe om 10:00 uur was ik alweer toe aan mijn bed. Da heb ik geprobeerd te rekken door 15 minuten op te ruimen en even een frisse neus te halen door een stukje te fietsen. Daarna ben ik gaan eten, maar rond 13:00 uur was het toch echt tijd voor mijn bed. Eenmaal in bed heb ik een quiz over Javascript gedaan en een korte meditatie met Headspace. Daarna heb ik tot 15:00 uur geslapen. Nu gaat weer veel beter. Het slapen heeft me goed gedaan. Nu typ ik deze blog en luister ik muziek met mijn koptelefoon op. Dat doet me goed.

Rustig aan.

Verder doe ik het lekker rustig aan. Vanavond warmen we het eten van gisteren op. We hoeven niet te koken, dat scheelt ook weer. Op dagen als deze is het belangrijk om het rustig aan te doen. Tot mijn verbazing gaat me dat vandaag best goed af. Regelmatig baal ik namelijk enorm van dit soort dagen omdat ik nog zoveel wil doen en je kunt je niet concentreren als je zo moe bent. Maar vandaag gaat het me best goed af.

Afbeelding van Claudio_Scott via Pixabay

Plaats een reactie