blue screen of death

That’s life #15: Alles gaat zijn gangetje

Categorieen:Persoonlijk

Geen reacties

Ik heb momenteel eigenlijk niet zoveel om over te schrijven. Alles gaat zo zijn gangetje en eigenlijk gaat het best goed zo. Zeker nu ik mijn dagelijkse routine op orde heb en niet meer te veel plan op een dag. Wel zijn er een aantal dingen die me bezig houden, zoals geen fysiotherapie meer hebben en een paar andere kleine dingen. Maar ik moet zeggen dat ik nu eindelijk wat rust ervaar tijdens deze “intelligente lockdown“.

Dat betekent overigens niet dat ik nog meer ga doen. Nee, ik laat het zo en ga genieten van de rust die ik ervaar naast de dingen die ik nu al doe. Het is namelijk niet zo dat ik minder ben gaan doen. Ik houd me nog steeds bezig alles wat ik al deed zoals mijn gezin, het huishouden, de PvdA, de Realisten Academie, mijn blog, het Werk-Fit Traject en mijn cursus, maar ik heb het nu beter gepland.

De nachtspalk overdag dragen?

Toen ik mijn nachtspalk net had vond ik het vervelend om hem overdag te dragen tijdens activiteiten, daar is is hij ook niet voor bedoeld. Nu ben ik gewend om deze spalk te dragen en bij gebrek aan fysiotherapie en een goede spalk voor overdag, wil ik het nog eens proberen. Ideaal is het niet, maar het is het proberen waard. Ik heb al gemerkt dat schrijven lastig is en mijn telefoon bedienen ook als deze niet op tafel ligt. Dat zorgt voor te veel spanning in mijn rechterhand. Gelukkig kan ik wel goed mijn laptop bedienen en erop typen. Ik draag hem verder niet veel, want het is niet fijn om hem te dragen terwijl ik van alles te doen heb


Blue Screen of Death

Over de laptop gesproken: Ik heb regelmatig last van een Blue Screen of Death. Ineens komt dat scherm in beeld en start de laptop zich zelf opnieuw op. Vervolgens lijkt er niks aan de hand en gaat het een tijd goed tot ik weer zo’n BSOD krijg. Als je toevallig wat hebt open staan en je hebt het niet opgeslagen, dan ben je dat dus kwijt. Heel vervelend. Gelukkig kwam het niet heel vaak voor, maar de laatste tijd toch wel weer regelmatig. Hoe het komt: Geen idee. Nu ben ik samen met mijn vriend toch gaan uitzoeken hoe we dit probleem kunnen verhelpen. Ik heb contact gezocht met @Microsofthelpt op Twitter en met Asus. Waarschijnlijk ligt het aan een bepaalde driver, deze heb ik opnieuw geïnstalleerd en hopelijk is daarmee het probleem verholpen.

Twijfelen aan mezelf

Ik ben nu ruim een maand elke dag bezig met mijn cursus. Ik heb al heel veel geleerd. Nu heb ik als opdracht om een kapotte website te repareren. Ik raakte een beetje in paniek, want waar moest ik beginnen, hoe pak ik het aan? Ik liep vast. De theorie heb ik geleerd, maar nu moest ik het in de praktijk toepassen en dat is best moeilijk. Hier liep ik bijvoorbeeld ook aan tijdens mijn stage.

Nu ben ik alweer een paar dagen verder en lukt het me met wat hulp van anderen om toch weer zelf verder te kunnen. Toen ik vastliep, begon ik echt te twijfelen aan mezelf, aan alles. Ik vroeg me af of ik het wel kon. Natuurlijk kan ik het. Ik moet mezelf alleen de tijd en de ruimte geven om het te leren, want ik kan het. Ik hoef geen hele ingewikkelde gesprekken te voeren, veel te schakelen tussen taken, te multi-tasken of in een drukke ruimte te zijn. Dit kan ik gewoon in alle rust achter mijn computer doen, net als blogs schrijven.

Plaats een reactie