Voorkant van de Samsung Galaxy S9 productiever

Mijn favoriete apps op mijn telefoon in 2020

Categorieen:Life

4 reacties

Ik schreef 3 jaar geleden over mijn favoriete apps op mijn telefoon. Inmiddels is het 2020 en heb ik een Samsung Galaxy S9, een andere telefoon dus. Als ik de blog over mijn favoriete apps van toendertijd teruglees, zijn er maar 2 apps, die ik niet meer heb en dus ook niet meer gebruik, namelijk: Boomerang Make and Race, mijn zoon heeft nu zijn eigen telefoon, waar hij spelletjes op speelt. En Blendle gebruik ik ook niet meer, omdat ze gestopt zijn met het betalen per artikel en alleen maar een maandabonnement hebben. Ik vond het betalen per artikel juist erg fijn en heb geen behoefte aan een maandabonnement. De andere apps uit het lijstje gebruik ik nog steeds graag en vaak. Maar ik heb nu ook een aantal andere favoriete apps, die ik graag gebruik op mijn telefoon:

Bol.com Kobo

Ik lees graag e-books, hoewel ik een abonnement op de bibliotheek aan het overwegen ben, lees ik mijn gekochte e-books in de Bol.com Kobo app op mijn telefoon. Mijn telefoon heb ik altijd bij me en dus heb ik ook altijd iets te lezen. De app is overzichtelijk en makkelijk in te stellen.

Hier kun je de Bol.com Kobo app downloaden.


LastPass

LastPass is een app die ik nog niet zo lang gebruik. Het is een passwordmanager, die al mijn wachtwoorden beheert. Heel erg handig. Voorheen sloeg ik mijn wachtwoorden op mijn computer op in Chrome en op mijn telefoon in Samsung Pass. Deze laatste vond ik erg fijn, helaas werkt het niet op mijn computer. Daarnaast vond ik het een fijn idee om al mijn wachtwoorden op een plaats te hebben ipv 2 verschillende plekken. Dat werd dus LastPass. Ik las op de website van Daniel Verlaan, waarom het goed is om een passwordmanager te gebruiken. Naast de app op mijn telefoon, gebruik ik ook de extensie van LastPass in Chrome.

Hier kun je LastPass downloaden.

LastPass is een van mijn favoriete apps op mijn telefoon
Bron: LastPass

Zilveren Kruis

Deze app, kun je alleen gebruiken als je verzekerd bent bij Zilveren Kruis. Ik neem aan dat andere zorgverzekeraars ook een soortgelijke app hebben. Omdat ik regelmatig zorgkosten maak, die ik kan declareren, doe ik dat makkelijk en snel met deze app. Je maakt een foto van de factuur en upload deze in de app van Zilveren Kruis, die vervolgens verstuurd.

Hier kun je de app van Zilveren Kruis downloaden.

Headspace

Headspace gebruik ik dagelijks om te mediteren. Ik vind het nog steeds er prettig om elke dag te mediteren. Ik merk dat ik er rustig van wordt en mijn gedachten beter op een rijtje kan zetten. Het lukt me ook steeds beter om hier elke dag even de tijd voor te nemen. Lees hier mijn review terug.

Hier kun je Headspace downloaden.

I've meditated 43 days in a row. Afbeelding van Headspace. Een van mijn nieuwe gewoontes is elke dag mediteren.
Mijn run streak van 43 dagen in Headspace.

Excel

Excel is je vast wel bekend. Ik gebruik het programma voor meerdere dingen op mijn laptop. Het is een fijn en handig programma. Ik houd mijn financiën bij in Excel. Op je telefoon is Excel wat minder handig in gebruik, tenminste voor hele uitgebreide zaken. Maar ik vind het wel handig om even mijn financiële overzicht bij te werken en te bekijken, als ik mijn laptop niet bij de hand heb. Excel vind ik erg handig in combinatie met de ING app, ook een van mijn favoriete apps, zoals je in de andere blog kunt lezen.

Download hier Excel voor IOS.
Download hier Excel voor Android.

OneNote

Een ander programma wat ik nog niet zo lang gebruik is OneNote. Ik ben het in plaats van Google Keep gaan gebruiken. Het wat uitgebreider en wat meer gestructureerd. Ik gebruik OneNote zowel op mijn laptop als telefoon. Op beide apparaten is het makkelijk in gebruik. Ik vind het ook erg handig dat de mobiele app, ook mijn plaknotities in Windows laat zien. Ik ben een groot fan van dit programma.

Download hier OneNote voor IOS.
Download hier OneNote voor Android.

De aantekeningen voor deze blog in OneNote voor Windows 10.
De aantekeningen voor een blog in OneNote voor Windows 10.

Welke apps gebruik jij graag op je telefoon?

4 gedachten over “Mijn favoriete apps op mijn telefoon in 2020”

Plaats een reactie