IJssel, Zutphen perfectionisme Druk

That’s life #5 30 dagen niet klagen challenge en druk

Categorieen:Persoonlijk

Geen reacties

De titel zegt het al, ik ben de afgelopen tijd erg druk geweest. Gelukkig is het sinds vandaag weer een stuk rustiger. In de vorige That’s life schreef ik dat mijn fiets kapot was en dat ik nogal aan het kwakkelen was met mijn gezondheid. Op een gegeven moment merkte ik dat dat ik me steeds zieker begon te voelen. Toen heb ik geprobeerd mijn planning weer op te pakken. En dat werkte. Door me goed aan mijn planning te houden, werd ik weer productief. Ik pakte Structuurjunkie weer op en schreef er een tweede review over. Al gauw voelde ik me weer stukken beter., Wel heb ik regelmatig nog wat hoofdpijn.

Mijn nieuwe fiets

Een paar weken later kreeg ik ook mijn nieuwe fiets. Hij is zoals je ziet hetzelfde als mijn oude fiets, maar een stuk moderner, zonder aanpassing voor een kinderzitje, want die is niet meer nodig. En wat ben ik er blij mee. Dit is m’!

Mijn oude en nieuwe driewielfiets

Mijn oude (links) en nieuwe (rechts) fiets

Lekker druk met campagne voeren.

Omdat ik voor de PvdA op de kieslijst sta, vond ik het wel leuk om mee te helpen met de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Daar was ik dus erg druk mee. Ik ben een keer mee geweest met flyeren. Ik heb Twee debatten, een paar fractievergaderingen en een vergadering van de gemeenteraad bijgewoond. En nog meer dingen, waar ik na de verkiezingen zeker mee door ga.

Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij mijn partij. Op deze manier kan ik me (naast mijn blog) ook inzetten voor mensen met een beperking, maar ook meepraten over andere onderwerpen. Hoe dat allemaal precies gaat lopen, weet ik nog niet, aangezien ik gisteren, 21 maart een afspraak had met het UWV. Later meer over mijn zoektocht naar werk.

De flyer van de PvdA en de kandidatenlijst.

De flyer van de PvdA en de kandidatenlijst.

Niet klagen challenge

Op 12 februari schreef ik dat ik minder wilde klagen en een 30 dagen niet klagen challenge ging doen. Dat ging de eerste week eigenlijk wel goed. Ik merkte dat ik er wel rustiger van werd. Maar later vond ik het steeds moeilijker worden en toen er iets op Twitter gebeurde, (naar aanleiding daarvan, deze blog) was ik er klaar mee. Wel ben ik me meer bewust van mijn eigen gedrag en probeer ik alsnog niet te klagen.

Paralympische spelen

Ik had graag aandacht willen geven aan de Paralympische spelen, door alle drukte met campagne voeren is daar helaas niks van gekomen. Maar wat ben ik trots op het Nederlandse team, dat maar liefs 7 medailles heeft behaald! Ze hebben 3 keer goud, 3 keer zilver en 1 keer brons behaald.

Een record tot nu toe, daarom zijn het de succesvolste (winter) spelen tot nu toe voor Nederland.

De Paralympische spelen werden tussen 9 en 18 maart gehouden in PyeongChang, Zuid-Korea.

Plaats een reactie